Bukefalos 26 år!

Rimligt pris?

MsSleepalot

Trådstartare
Ska nu sälja min sadel pga att jag ändrat inriktning och inte rider i den mer.Det är en Frank Baines excel allround-dressyr 16,5" sits med normal bomvidd.Sen är snart och hur fin som helst.Nån enstak liten "repa" på framvalvet och ngt nött längst ut på bakvalvet.Stropparna är jättefina.
Enda minuset är att jag har varit så oerhört dum(vad jag gjort tänker jag inte säga :p :D :o )så det har blivit "sår" i lädret på insidan av kåporna.på ena sidan är det bara ett "sår",men på andra sidan är kanske ca 5 "sår".
Sadeln köpte jag av min vän för ca 2-3 år sedan för den hade blivit för smal för hennes tinker.Den passade på min nsv travare så då köpte jag den av henne för 4000:-.Använde den då kanske 1 år sen har den bara använts kanske 1 gång varannan månad om inte mindre.

Så,hur mycket skulle ni ge för den sadeln?

(Har tagit bilder med nya digitalkameran men kan inte fixa in dom själv.Väntar på att min bror ska hjälpa mig men har har ju aldrig tid :crazy: kommer väl om någon dag kanske...kan visa dom då.)
 
H

Happy

Svårt att säga vad den är värd.. Har ingen erfarenhet av sånt.. Är den omstoppningasbar tycker jag att den är värd mycket mer, än om den inte är det! Den ser ju fin ut på bilden, så 4000:-??? *gissar* (om den går att stoppa om...) :confused:
 

Liknande trådar

Hästvård När hovslagaren var här i förrgår upptäckte jag att hästens öron såg "skabbiga" ut. Jag kan plocka/skrapa bort päls och vid rötterna på...
Svar
3
· Visningar
967

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Tittar in i ditt kök del 26
  • Vad gör vi CLIX
  • Konstiga drömmar

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp