Bukefalos 26 år!

Roeckl handskar

_Peplis_

Trådstartare
dom "tunna" helt vanliga modellen m en metallplupp eller va man ska säga på kardborren. Equipage har en "kopia" på den fast m något grejs för knogarna..

Min fråga är iaf om dom är slitstarka? Alla andra ridhanskar jag haft går ju sönder efter 2-3 månader om inte mindre om man använder dom varje dag.

Vilka ridhanskar rekommenderar ni annars? (vart kan mna köpa o pris?)
 
Har flera par Roeckl, men ett par har jag haft i typ 1,5 år nu och rider i dom nästan varje dag, det yttersta lagret (färgen typ) är bortsliten på insidan av fingarna, vid tyglarna lixom. Men det är inte på väg att bli hål. Så jag vill nog säga att de är ganska slitstarka! Är mkt nöjd med mina iaf... :)
 
C

claraswe

Mina höll inte längre än 2½ månad tyvärr. Men har införskaffat mig ett par nya likadana eftersom alla mina vänners handskar har hållt. Så jag hoppas på det bästa. :)
 
Mina har hållt med än ett år nu. På vissa ställen är de lite slitna (dvs en ljusare färg) men det är inga hål på dom.
Har kompisar som haft sina längre och de håller fortfarande bra!
 
Jag är jättenöjd med mina! Skönare handskar får man nog leta efter! :love:
Mitt första par har jag haft i snart 4 år, och trots daglig användning så håller de än! Som sagt färgen slits lite grand, men hansken håller.
 
L

_LeLLe89_

jag har haft flera stycken alla har hållt jättebra! älskar dom handskarna jättesköna verkligen!
 
P

Pellis

Roeckl håller klart bättre än Equipage. Haft båda och tycker att Roeckl är klart bättre och har hållt längre!
 
S

spoff

Regner med at det er Roeckl Light & Grip du tenker på. Jeg er enig.. De er utrolig gode. At jeg ikke oppdaget disse hanskene før.. De finnes igrunn i utrolig mange fine farger.
 

Liknande trådar

S
Anläggning Till hösten måste jag flytta min häst, jag jobbar just nu som hästskötare och just nu är hon med där jag jobbar men pga att jag tänkt...
Svar
3
· Visningar
1 681
Hästvård .. är min kompis häst... För att göra en historia lite kort: Min kompis köpte en häst som har gått lättare ridning och ja, hobby...
2
Svar
28
· Visningar
3 595
T
Övr. Barn Jag vet inte längre vart jag ska vända mig, så jag vänder mig hit. Historien är rätt lång och komplicerad, så jag hoppas att ni orkar...
Svar
10
· Visningar
1 891
S
Hästvård Nu är jag så trött på alltihop! Min häst skadade sig i Maj, förstärkningsbandet vf. Jag har nu hållt på hela sommaren med göra små...
Svar
19
· Visningar
1 467
· Smilla96

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Alkohol
  • Vad gör vi? Del CLVI
  • 13-åring med sugmärken

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hundar i värmen
  • Valp 2022

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp