Lek & tjatter Secret Santa 2019

Nixehen

Trådstartare
Nu är det dags! Spöklika och mörka högtider är förbi och julen är så nära att man känner saffransdoft och granbarr i strumporna. 😁

Ni som varit med förr vet hur det går till, ni som är nya - VÄLKOMNA! ❤ - inser snart att det hela är väldigt enkelt, och roligt!

Vi kör en genomgång av reglerna i vanlig ordning:

 1. Nixehen är Big Santa
 2. Anmälan sker i pm till Big Santa - @Nixehen. Anmälan är bindande efter att lottningen skett.
 3. Din anmälan ska innehålla följande: Buke-nick, Namn, adress och mobilnummer/mailadress (för avi). Fem ledtrådar om dig själv tex; Älskar flamingos, tedrickare, samlar på snorgröna valar, Potterhead, har en tam giraff som heter Ernst. Samt ev allergier och om du kan tänka dig att skicka utomlands.
 4. Sista anmälningsdag är den 30/11 kl. 19.00. Efter det kommer jag att lotta så fort jag hinner.
 5. ALLA paket ska skickas SPÅRBART med POSTNORD. Jag rekommenderar skicka lätt. När ditt paket är skickat så skickar du kollinumret till Big Santa @Nixehen i ett pm.
 6. Sista SKICKDAG är 17/12.
 7. Lägg INTE till ditt namn i listan på anmälda, det strular till mina papper. Ditt namn dyker upp så fort jag hunnit kolla igenom anmälningen. Lovar.
 8. Alla klappar ska ha ett minimumvärde av 100kr (+frakt), nån övre gräns finns inte. (Men jag vill som vanligt påpeka att leken inte går ut på att köpa dyrast julklapp, utan att hitta på något träffsäkert till sitt offer. 😊)
Jag tror det var allt? 🤔

Just ja, i år är mitt 10års-jubileum som Big Santa - det ni! 😀❤

HoHoHo, let the games begin!

/Big Santa - Nixehen

C11627CB-A350-4105-B05A-F5EEAE04ED35.jpeg
 
Ooh har bara varit med en gång förut men det känns lika läskigt den här gången :nailbiting: men jag har undrat om det ska bli av och varit sugen... Får fundera på ledtrådar först 🤔

Och grattis Big Santa! :banana::love:
 
Får man vara med trots att man är relativt anonym? :) Jag älskar att klura ut roliga julklappar, hade varit superkul att göra det till en okänd baserad på några få ledtrådar. Är det bara du, Big Santa, och ens egen tomte som får tillgång till ens hemadress?
 

Nixehen

Trådstartare
Får man vara med trots att man är relativt anonym? :) Jag älskar att klura ut roliga julklappar, hade varit superkul att göra det till en okänd baserad på några få ledtrådar. Är det bara du, Big Santa, och ens egen tomte som får tillgång till ens hemadress?
Självklart! Alla är välkomna. ❤ Och ja, det är bara jag och din tomte som får tillgång till dina uppgifter. 😊
 
Vad kul, jag har funderat på att vara med igen. Har varit med tidigare, men hoppat över några år... hmm... men jag köper ju inte så många andra julklappar, så det kunde vart kul kanske!
 

Just nu

Hästfolk

Hästvård

Träning

Utrustning

Hästavel

 • Stofamilj F.2

Tävlingsgrenar

 • Trav 2019

Forumstatistik

Trådar
440 472
Inlägg
8 404 933
Medlemmar
25 244
Senaste medlem
rymto

Allmänt

 • Dejtingtråden nr 28

Hem & Hobby

Barn

 • Långtidsamning

Hund

Katt

Andra Djur

 • Marsvinsproffs sökes!

Bukefalos

Hästnyheter

Upp