Övr.Hund Senast tagna bilden XI

Jag måste passa på att slänga in mina senast tagna bilder, trots att de inte är på mina hundar :p I torsdags åkte jag och hälsade på favorituppfödaren och hundarna där för en liten fotostund. Här är resultatet:

Hela gänget:

De två till vänster är kullsyskon, näst längst till höger står deras mamma och längst till höger står hennes bror.

Här är Junior, en av mina stora salukikärlekar. En helt fantastisk personlighet, jäkligt bra mentalt och dessutom bland det snyggaste jag sett :love: 4 år gammal nu.
Syster Enya, som förra helgen kom 4a på LC-EM :D
De två tillsammans:


Sedan mamma Ammi, en mycket påhittig och rolig dam. Snart 10 år gammal och en av få som Aysu var helt avslappnad med från första sekund. Aysu vill ju gärna lära känna andra innan hon är "på", men hon och Ammi kunde ligga och sova i samma soffa hur lugnt som helst redan första gången de träffades.
Och brorsan Abbe :love: Dömde honom på en inoff-utställning för 7 år sedan (om jag inte minns helt fel) och samma sekund han kom in i ringen var det klart för mig vem som skulle bli BIS den dagen. Dessutom är han otroligt mysig och kelig, även han påhittig och glad och genomsnäll. En helt fantastisk pojk.


 
En bonusbild också :p Tanken var att fotografera mina damer tillsammans med Junior, men Aysu ville inte riktigt vara med. Jag tycker dock det är intressant att de på många sätt är väldigt lika, trots att de inte är släkt öht, på riktigt alltså. Ebrah har mestadels svenska/europeiska hundar i stamtavlan, Junior har väldigt mycket iranskt.
32373

(Och ja, Ebrah lutar sig lite från Junior, han var lite väl flörtig ibland så hon var stundtals skeptisk till att stå bredvid. Helst ville hon göra piruetter och leka som en tok)
 
Jag behövde ju damernas pool till min provisoriska källardusch, så de har fått en ny och skruttarna var måttligt imponerade av dylik tingest, men fröken fauve har -trots väldigt tråkigt väder- invigt den med lite provsnorkling :up:

 
Visa bifogad fil 32492

Vi plockar blåbär snart sagt varenda promenad just nu. Amy har förfinat sin äta-bär-från-riset-teknik till perfektion, jag har något mer självdisciplin och tar med åtminstone vartannat blåbär hem.
Åh. Blåbär. Jag ÄLSKAR blåbär. (Ebrah också...) Jag kommer ihåg när jag pluggade, skulle ut i skogen och testa sök med hundarna och det var så tråkigt att jag helt sonika parkerade mig i en blåbärsbuske och åt under tiden som de andra höll på med allt annat :angel: De andra tyckte att jag var helt knäpp. Själv konstaterade jag mest att det finns roligare och vettigare saker än sök att pyssla med när man har vinthund.
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

Allmänt, Fritid, Barn

  • Vad gör vi? Del CXIV

Hund, Katt, Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp