Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Shetlandsponny

X

Xeline

Finns det någon databas där man kan söka efter stammen på shetlandsponnyer ? Om man bara vet namnet på ponnyn ?
 
G

gonkan

Har du hittat det du ska i webstamboken???

Tänk så bra det hade varit om flera raser hade haft sån service här på webben :D :banana:
 
X

Xeline

Nja, jo jag vet faktiskt inte !

Det är så att jag har köpt en shettis. Han *HAR* papper och stam. Men förra ägaren hade lite dålig ordning på papprena så de kommer vid tillfälle. Jag var nyfiken och tänkte kolla om min lille plutt fanns på nätet. Och det fanns tre stycken som skulle kunna vara han ! (eller rättare sagt två, för en hade fel färg)

Men vilken superfin sökmotor. Det skulle alla ha !
 
G

gonkan

Är själv där och kollar en hel del eftersom jag föder upp shettisar och då vill jag ju kolla stam osv och se hur det går för våra avkommor om de ställs ut och så och om de säljs vidar bla.. Ett bra sätt att hålla koll på de små liven :banana:
 
X

Xeline

Jag hoppas på att få fatt på hans papper. Jag tror att det kommer att lösa sig, men man är ju nyfiken under tiden. Fast han skall inte användas till avel eftersom han är en valack ! Så egentligen spelar det inte nån större roll.

Förresten, finns det valack-klasser på shettisutsällningar ? Jag inbillar mig naturligtvis att min lille prins är en *Mycket* stilig shetlandsherre !
 
J

javill

Ja, vilken bra sida! Hittade vårt troll med där också. Hans födelsedatum saknades. Ska man komplettera det kanske eller är det kanske inte så intressant? Han är också valack.
 
G

gonkan

Yapp de visas ihop med inte godkända hingstar antingen 3 åringar eller 4 åringar och uppåt och på vissa ställen är de färgindelade med fux för sig och svart för sig och ibland övriga färger för sig :banana: :banana:
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6488 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Avel Jag fick en fölunge som är väldigt ljus i pälsen, vit/gräddfärgad på insidan av låren och har typ en ål (ljusa partier längst ut och sen...
2 3 4
Svar
69
· Visningar
5 169
Utrustning Ibland scannar jag ebay, för att se om det går att hitta några (för mig) nya modeller av sadlar som borde passa shetlandsponnyer. Idag...
Svar
1
· Visningar
313
Hästmänniskan Jag har två valacker som tidigare gått tillsammans med min stallägares ponny. Nu har den ponnyn varit skadad i snart ett år, det verkar...
Svar
5
· Visningar
696
Avel För länge sedan vill jag minnas att man kunde hitta tävlingsrresultat från ridsportevenemang i Finland online. Men nu kan jag inte hitta...
Svar
2
· Visningar
243

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd nr 24
  • Kastrering

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp