Shetlandsponny

X

Xeline

Finns det någon databas där man kan söka efter stammen på shetlandsponnyer ? Om man bara vet namnet på ponnyn ?
 
G

gonkan

Har du hittat det du ska i webstamboken???

Tänk så bra det hade varit om flera raser hade haft sån service här på webben :D :banana:
 
X

Xeline

Nja, jo jag vet faktiskt inte !

Det är så att jag har köpt en shettis. Han *HAR* papper och stam. Men förra ägaren hade lite dålig ordning på papprena så de kommer vid tillfälle. Jag var nyfiken och tänkte kolla om min lille plutt fanns på nätet. Och det fanns tre stycken som skulle kunna vara han ! (eller rättare sagt två, för en hade fel färg)

Men vilken superfin sökmotor. Det skulle alla ha !
 
G

gonkan

Är själv där och kollar en hel del eftersom jag föder upp shettisar och då vill jag ju kolla stam osv och se hur det går för våra avkommor om de ställs ut och så och om de säljs vidar bla.. Ett bra sätt att hålla koll på de små liven :banana:
 
X

Xeline

Jag hoppas på att få fatt på hans papper. Jag tror att det kommer att lösa sig, men man är ju nyfiken under tiden. Fast han skall inte användas till avel eftersom han är en valack ! Så egentligen spelar det inte nån större roll.

Förresten, finns det valack-klasser på shettisutsällningar ? Jag inbillar mig naturligtvis att min lille prins är en *Mycket* stilig shetlandsherre !
 
J

javill

Ja, vilken bra sida! Hittade vårt troll med där också. Hans födelsedatum saknades. Ska man komplettera det kanske eller är det kanske inte så intressant? Han är också valack.
 
L

lila

Du kan ställa ut din valack, de är välkommna på utställningar de också.
 
G

gonkan

Yapp de visas ihop med inte godkända hingstar antingen 3 åringar eller 4 åringar och uppåt och på vissa ställen är de färgindelade med fux för sig och svart för sig och ibland övriga färger för sig :banana: :banana:
 

Liknande trådar

Anläggning Jag ska bygga nya boxar till mina shetlandsponnyer och funderar på vad jag ska använda för material till boxväggarna för att det ska bli...
Svar
10
· Visningar
519
Senast: MayGrace
·
Foder & Strö Hej! Min shetlandsponny kan inte längre tugga hö pga tandproblem. Jag vill ge henne fri tillgång till hö hack men hittar inget lämpligt...
Svar
1
· Visningar
480
Senast: skiesabove
·
Utrustning I framtiden tänker jag köpa ett eget släp. Jag har bara shetlandsponnyer och undrar om ni vet ifall man kan köpa släp som anpassas efter...
Svar
17
· Visningar
1 270
Senast: Twihard
·
Avel Ridsport har nyligen publicerat detta: Resultat från årets rådgivande bedömningar Lövsta har köpt in Racoon (Hero - De Niro), en...
6 7 8
Svar
148
· Visningar
11 417

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Ridskoleryttare 2023
  • Dressyrsnack 15
  • Stora shoppingtråden

Omröstningar

Upp