Bukefalos 25 år!

Shetlandsponny

X

Xeline

Finns det någon databas där man kan söka efter stammen på shetlandsponnyer ? Om man bara vet namnet på ponnyn ?
 
G

gonkan

Har du hittat det du ska i webstamboken???

Tänk så bra det hade varit om flera raser hade haft sån service här på webben :D :banana:
 
X

Xeline

Nja, jo jag vet faktiskt inte !

Det är så att jag har köpt en shettis. Han *HAR* papper och stam. Men förra ägaren hade lite dålig ordning på papprena så de kommer vid tillfälle. Jag var nyfiken och tänkte kolla om min lille plutt fanns på nätet. Och det fanns tre stycken som skulle kunna vara han ! (eller rättare sagt två, för en hade fel färg)

Men vilken superfin sökmotor. Det skulle alla ha !
 
G

gonkan

Är själv där och kollar en hel del eftersom jag föder upp shettisar och då vill jag ju kolla stam osv och se hur det går för våra avkommor om de ställs ut och så och om de säljs vidar bla.. Ett bra sätt att hålla koll på de små liven :banana:
 
X

Xeline

Jag hoppas på att få fatt på hans papper. Jag tror att det kommer att lösa sig, men man är ju nyfiken under tiden. Fast han skall inte användas till avel eftersom han är en valack ! Så egentligen spelar det inte nån större roll.

Förresten, finns det valack-klasser på shettisutsällningar ? Jag inbillar mig naturligtvis att min lille prins är en *Mycket* stilig shetlandsherre !
 
J

javill

Ja, vilken bra sida! Hittade vårt troll med där också. Hans födelsedatum saknades. Ska man komplettera det kanske eller är det kanske inte så intressant? Han är också valack.
 
L

lila

Du kan ställa ut din valack, de är välkommna på utställningar de också.
 
G

gonkan

Yapp de visas ihop med inte godkända hingstar antingen 3 åringar eller 4 åringar och uppåt och på vissa ställen är de färgindelade med fux för sig och svart för sig och ibland övriga färger för sig :banana: :banana:
 

Liknande trådar

Avel Jag söker den person som gjorde en översikt över B-linjen från Maltesdal. För några år sedan såg jag den och nämnde det för Ester...
Svar
1
· Visningar
274
Kläder&Bli fin Söker nya sport bh, men vet inte vad jag ska söka på. Alla kommer upp med lösa inlägg, hatar det! Så det jag söker är: Mjuk utan att bli...
Svar
4
· Visningar
388
Foder&Strö Behöver hjälp med tips på vad jag söker.. Min häst har tappat muskler och behöver mer protein men är väldigt kräsen. Behöver hitta något...
Svar
17
· Visningar
825
Utrustning Söker tips och idéer på hur man på ett hållbart sätt kan märka ridskolesadlar med hästarnas namn. Tejp används vet jag, finns det någon...
Svar
18
· Visningar
770

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Utslag
  • Vad gör vi? Del CXLIII
  • Adventskalender 2021 - öppningstråden

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hur frusna är era hundar?
  • Placera kattlåda

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Vackra vinterord
Upp