Bukefalos 26 år!

Shortchaps

Mjuff

Trådstartare
Vilket märke tycker ni är bäst? Jag ska köpa nya efter att mina trotjänare har blivit utslitna, och vill gärna ha lite tips! :)
 
Jacson!! :love: Rätt dyra iofs men håller bra (vissa smådetaljer kan gå sönder) och är väldigt snygga och sköna!

//jo7 :bump:
 

Mjuff

Trådstartare
Visste inte att de hade shortchaps! Vet du någon hemsida där man kan kika på dem? Var inne på Equalityline men där fanns bara andra produkter från Dy´on.
 
S

squirlett

om jag bara visste vad jag har för märke på mina så hade jag tipsat om dom... :mad:
köpte dom av nåra tyskar på scandinavium...
så otroligt sköna...håller superbra!!!
:love:

:banana:Charlie :banana:
 
De finns visst med på hemsidan! Om du går via märke "Dyón" så kommer de precis efter skydden, om du går via produkt "chaps" så kommer de högst upp.
 

Mjuff

Trådstartare
Ja se där var dom visst! Jag bläddrade förbi lite för snabbt, och misstog dem för ridstövlar.

Dyra var dom, men verkar jättesköna! :banana:
 
Roping Country Wear's är supersköna och billiga. Jag har haft mina i tre år utan minsta problem. De ser visserligen välanvända ut men det är inget som gått sönder eller så. Toppen till ett bra pris helt enkelt. Finns i båda mocka och skinn. :bump:
 
M

miss_willow

de från hööks är helt super och inte så dyra! värda sitt pris. har haft mina i två år nu tror jag och de är fortfarande i bra skick. ger bra stöd! tycker att jacson är sköna men de ger inte lika bra stöd. lycka till!
 
M

MysigaEm

Har ett par Jacson i svartmocca som jag tycker jätte mycke om...
 
M

maximilia

Du menar inte italienarna? :D Jag har köpt av italienare i Falsterbo, samma som brukar vara på Scandinavium, och jag älskar dom! :love: Sååå sköna och snygga, passar tom mina mini vader tack vare kardborren!
 
R

rover

Jacson, håller i evigheter! har haft mina i över 8 år nu och nu börjar en söm att gå upp....rider flera hästar per dag...
:love:
 

Liknande trådar

Utrustning Ja ge mig era bästa tips och trix, både på utrustning och tips på hur man lättast lär hästarna (och sig själv!) hur man gör det hela...
2
Svar
20
· Visningar
1 036
Utrustning Mina shortchaps har fallit i bitar och jag behöver nya. Provat hela hööks sortiment och de är för långa allihop :( Har någon tips?
2
Svar
20
· Visningar
1 102
Utrustning Jag vill köpa en ny dressyrpisk. Den ska vara lite mjuk och böjlig så att det liksom går att vifta med den när man rider. Vill ha...
Svar
18
· Visningar
1 255
Utrustning Vilket flugtäcke ska man köpa om man vill ha ett bra flugtäcke i sommar och på betet? Tänker att det ska hålla mygg, knott och flugor...
Svar
4
· Visningar
465

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Miljöträning & Rädslehantering
  • Föl 2021

Omröstningar

Upp