Bukefalos 25 år!

Skitopadd till bomlöst

neywaz

Trådstartare
Hur var det nu igen, jag hittar inte den gamla tråden....är det samma originalskito/equalizer som säljs av fitform och torsion?

Blev lite småsugen på en freeform nu när man såg den, den var ju fin! Men min pad till sportssaddlen passar ju inte till den så det är ju bra att veta vad man ska köpa för ny!
 
C

Cheswick

Får jag också låna din tråd lite och fråga om skito-paden. Måste man ha en sån eller kan det räcka med till exempel ullpaden som Torsion har?
Sadelköpet blev ju genast bra mycket dyrare med en pad för tvåtusen spänn.
 
Det viktigaste med dessa paddar är väl att de är tillräckligt tjocka så att sadeln går fri från ryggraden, plus att de lämnar en kanal vid ryggraden... Sen kan man väl ta en som passar plånboken... De finns för en tusenlapp oxå..
 

neywaz

Trådstartare
Man måste som sagt ha en pad som lämnar en tunnel för ryggraden, så vanlig ullpad räcker nog inte. Inte bland dem jag sett iaf.

Ingen annan som vet om det är originalskiton som fitform säljer?
 
N

najo

Det är original Skitopad som Stall Vrå (FitForm) säljer.
www.stallvra.com .
Skitopaden har hårdare paneler i ett skummaterial än vad ullpadarna har. Har inte hästen tillräckliga ryggmuskler är en pad som lämnar kanal över ryggraden ett måste.
 

Liknande trådar

Utrustning Har sökt men bara hittat väldigt gamla trådar så jag startar en ny och hoppas på lite kloka tips och förslag :) Efter att ha hållit på...
Svar
13
· Visningar
550
Utrustning Jag ska äntligen ta tag i ridningen igen för första gången på några år. Har lyckats köpa nya ridstövlar som jag hoppas ska passa, men...
2 3
Svar
46
· Visningar
1 877
Utrustning Hej! Jag håller på att renovera min hästtransport bit för bit och har nu kommit till en av de sista bitarna som ska fixas. Övre...
Svar
2
· Visningar
460
Hästvård Måste skriva av mig och få lite råd. Jag har en underbar häst som jag älskar. Problemet är att vi på drygt ett år fått flytta runt till...
Svar
9
· Visningar
1 020

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 25
  • Hur frusna är era hundar?

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Vackra vinterord
Upp