Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Skitopadd till bomlöst

neywaz

Trådstartare
Hur var det nu igen, jag hittar inte den gamla tråden....är det samma originalskito/equalizer som säljs av fitform och torsion?

Blev lite småsugen på en freeform nu när man såg den, den var ju fin! Men min pad till sportssaddlen passar ju inte till den så det är ju bra att veta vad man ska köpa för ny!
 
C

Cheswick

Får jag också låna din tråd lite och fråga om skito-paden. Måste man ha en sån eller kan det räcka med till exempel ullpaden som Torsion har?
Sadelköpet blev ju genast bra mycket dyrare med en pad för tvåtusen spänn.
 
Det viktigaste med dessa paddar är väl att de är tillräckligt tjocka så att sadeln går fri från ryggraden, plus att de lämnar en kanal vid ryggraden... Sen kan man väl ta en som passar plånboken... De finns för en tusenlapp oxå..
 

neywaz

Trådstartare
Man måste som sagt ha en pad som lämnar en tunnel för ryggraden, så vanlig ullpad räcker nog inte. Inte bland dem jag sett iaf.

Ingen annan som vet om det är originalskiton som fitform säljer?
 
N

najo

Det är original Skitopad som Stall Vrå (FitForm) säljer.
www.stallvra.com .
Skitopaden har hårdare paneler i ett skummaterial än vad ullpadarna har. Har inte hästen tillräckliga ryggmuskler är en pad som lämnar kanal över ryggraden ett måste.
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6461 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Utrustning Hej! Jag håller på att renovera min hästtransport bit för bit och har nu kommit till en av de sista bitarna som ska fixas. Övre...
Svar
2
· Visningar
290
Juridik&Ekonomi Hur gör ni? Jag har hittills använt mig av Skicka lätt. Nu vill jag sälja lite enstaka fina barnplagg för kanske 30 kronor styck och...
Svar
9
· Visningar
289
Fritid Hade igen aning om var jag skulle lägga tråden..... Hund, häst, hem.... Jag har en liten högt älskad men gammal Wahl klippmaskin. Köpte...
Svar
10
· Visningar
236
Kläder&Bli fin Jag vill hemskt gärna byta ut min gamla slitna ryggsäck till något lite snyggare :angel:. Men att hitta en väska som passar in på mina...
Svar
4
· Visningar
308

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp