Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Smygfång??

T

Tynna

Min häst var varit allmänt sjabbig en tid ca 3 veckor. Han var loj men åt vad han skulle knagglig i benen dock ej svullen men öm samt markerade kraftigt v-bak.

Tog ut vet. som tog Ehrlichiasprov samt blodstatus och allt var perfekt. Dock höll vet med om att hästen hade nedsatt allmäntillstånd.

Han gjorde böjprov och hästen markerade i alla 4 + att den varit allmänt otrevlig å sur.

Min huvud har gått på högvarv så de finns tid beställt på både klinik för röntgen och equiterapeut. Iom att vet inte kunde svara på var detta kom ifrån.

MEN!! igår när jag var hos hästen var han heeeeelt annorlunda..sprang efter mig i hagen så vi busade å lekte en stund han betedde sig som den 5 åring han är.

Tog ut han på ridbanan å släppte han att springa fritt där, han slog bakut å showade som baaara den INGEN som helst hälta inga sura miner....ingenting ovanligt alls.

Jag testade longera hnm på volt UTAN han gick utan några som helst problem, veckan innan har han bara vänt upp å satt bak öronen å ibland tom hotat att bita mig.

Vad tycker ni? ska jag ta hnm till en röntgen? lr ska jag bara låta equiterapeuten titta igenom hnm? kanske var en låsning som lossat lr likn.

Jag är ännu mer förvirrad nu. Min tanke var att han tenderat fång innan men iom att han inte går på något kraftigt bete så kanske de inte blev värre lr va tror ni??

// Tynna
 
S

SkAhAhÄsT

Sv: Smygfång??

Jag tycker att du borde riga vet igen för det låter lite konstigt.:confused:
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 5527 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hästvård Min åring har en ganska problematisk strålröta i alla fyra hovar och eftersom jag inte är bekant med strålröta under mina 20år som...
2
Svar
29
· Visningar
3 810
Hästvård Hjälp!! Vad tror ni det kan vara? Tog ut min häst i hagen som vanligt. Inga fel på henne. 2 timmar senare är hon blockhalt.. Har varit...
Svar
15
· Visningar
2 391
Hästvård Ni som har elr haft hästar som haft problem med höft/snett bäcken elr bakknän hur har det visat sig på deras hältor??? Jag har två...
Svar
4
· Visningar
979
  • Låst
  • Artikel
Dagbok Det gick inte att ta miste på att jag var nöjd med hästvalet till veckans andra hopplektion. Bästa Dunja – fina fröken långöra – bästa...
Svar
0
· Visningar
85

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 25
  • Valp 2021

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Plast eller guld?
Upp