Bukefalos 25 år!

Vet ej hur min blir, den är inte född ännu. Kommer nog vilken dag som helst. Annars har han lämnat bra hopp hästar. Även i andra grenar. Ta Stand By Me (Linda Algorsson) går svår fälttävlan.
 
L

Loglady

Min förra stanfordhäst var jätteduktig. extremt bra hopphuvud.
 
D

Domaren

Har provridit två, den ena var helvetet själv, medans hans lillasyter (helsyskon) var en vän liten älva, tyvärr var lillasyster för liten och storebror för dum i huvudet, men hoppa kunde storebror, ingen tvekan om den saken.
 
L

lila

Min enda halvblodsuppfödning är e, Stanford. Han har tävlat tom 140 cm hoppning och är jättetrevlig (eller var iaf jag har inte träffat honom på flera år..).
 
har sett en stanford häst ute på tävlingar, han hoppade skitfint. tyvärr dog han när han var 6 tror jag så man vet ju inte hur långt han kunde gå.
 
L

Luke

Jag har aldrig sett en Stanford-avkomma som inte kunnat hoppa! De brukar dessutom röra sig ganska bra och taktmässigt.

Nilly
 
S

SanchoPancho

Min Stanforddam är jättetrevlig och har underbart temperament. Hoppar som en katt och över hus men kan vara lite tittig på småhinder. Fin gång också.
 
F

fio

Tror helt bomsäkert på att Stand by me hade gått svår hoppning och varit landslagshäst i den grenen om Linda hade satsat på det!
Han vinner ju nationella 1.40 klasser som fälttävlanshäst.
 

Liknande trådar

Avel Skulle vilja ha lite tips av er, har precis köpt ett sto ( bifogar bild på stammen) Hon är 174cm skimmel, rör sig trevligt lite grövre...
2
Svar
32
· Visningar
1 343
Avel Leker lite med tanken att låna magen av ett sto jag är väldigt förtjust i, men då jag själv är liten vill jag att avkomman absolut inte...
Svar
8
· Visningar
730
Avel Undrar om det är sant som det sägs att Comme Il Faut ger små avkommor. Då är frågan om man vågar lägga denna hingsten på ett sto som är...
Svar
2
· Visningar
564
Avel En tråd om årets bedömningar, tänkte vi kan både rapportera resultat för egna hästar och reflektera över olika hingstars förärvning...
Svar
18
· Visningar
1 214

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp/Unghund - klarar 'otroligt' lite (eller?)
  • Kattsnack #8

Hästrelaterat

  • Skoning
  • Medryttartråden

Omröstningar

Upp