Tjatter Störiga saker vi stör oss på del 11

Status
Stängd för vidare inlägg.
Uttrycket "om du inte tycker om dig själv, varför ska andra göra det (tycka om dig) då?" Hörde det senast i podcasten en mental halvhalt med hon från ryttarinspiration. Tänkte att det kunde vara en kul podd att lyssna på men på grund av den kommentaren tänker jag bojkotta den.
Hörde nog uttrycket första gången när jag var liten och ledsen i kanske 2an, 3an? Jag var förtvivlad och grät och beklagade mig till min lärare att ingen tycker om mig för jag är ful och dum och värdelös typ. Fick "men du måste tycka om dig själv! Om du inte tycker om dig själv, varför ska andra göra det då" slängt i ansiktet.
Men vafan, om man är nere någon gång i livet, då ska ingen tycka om en eller vad? Livet hade bannemig varit olidligt om det var så. Jag blir så störd att jag kokar. :arghh:
 
Jag stör mig på att det verkar helt omöjligt att hitta några badkläder som uppfyller alla mina krav :arghh: Jag brukar bara strunta i att bada men i sommar ska jag till varmare grader än jag orkar med så det skulle verkligen behövas.. Suck!!!!
 
Jag stör mig på att det verkar helt omöjligt att hitta några badkläder som uppfyller alla mina krav :arghh: Jag brukar bara strunta i att bada men i sommar ska jag till varmare grader än jag orkar med så det skulle verkligen behövas.. Suck!!!!
Skapa en tråd med dina krav här, folk brukar vara duktiga med tips!
 
Stör mig på min egen tunga. Den reagerar alltid på för lite sömn/mycket att göra(den behöver inte ens stress, det räcker med fullt schema). Resultat: full i blåsor. Har aldrig hört talas om någon med samma problem faktiskt.

Sjukt störande.

Stör mig också på att jag "opererat" bort två prickar på ryggen och inser ju att jag borde låta bli spikmatta några dagar.
Undrar om jag kan behålla plåster på och på så sätt ligga på spikmattan ändå.. :cautious:
 
Hur jävla svårt ska det vara att tömma droppkoppen till min kaffemaskin om man använder den? Det är skitkul att torka upp gammalt äckligt kaffevatten klockan 6 på morgonen för att den svämmat över..
 
När särbon skiter fullständigt i sin lgh ett tag och de ser ut som fan( nu har jag fixat disken och soffan)soporna och panten får jan ta idag
 
Åååh 😔
Det finns en gård till salu här i närheten som verkligen har ALLT vi söker. Precis allt, tom färgen på huset är rätt. Jättefint stall, sjötomt, mark, jättefint hus och allt! Men den är alldeles för dyr för oss och det lär ju säkert bli budgivning på den dessutom, ett sådant ställe lär ju fler vara intresserade av. Ligger bra också så barnen kan gå kvar på samma skola.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Hästmänniska och Häst

  • Omkullridning - veterinär

Hästavel och Grenar

  • Suarez?

Hund, Katt och Andra djur

  • Valpvedermödor

Allmänt, Fritid och Barn

  • Engagemang i arbetet

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp