Tjatter Störiga saker vi stör oss på, del 13

Status
Stängd för vidare inlägg.
Comviq!

Om det inte går att öppna upp ett nummer igen, varför kan man då swischa betalning? Nu har jag suttit i telefonkö i 1,5 timme och jag har fortfarande inte kommit fram till deras kundtjänst. Chatten sköts av en robot. Jag skulle vara snäll och hjälpa grannen som vill kunna ta tillvara meddelanden och foton som finns på telefonen hans mamma hade men efter jag swischat in pengar så går det ändå inte att använda numret, men pengarna tog de iaf. *arg*
 
Jag stör mig helt orimligt mycket på reklamen för quornfärs, nej mitt klimatavtryck blir inte mindre om jag gör köttfärssås på quornfärs, jag gör mig köttfärssås på älgkött skjutit i närområdet. Det blir inte mindre klimatavtryck än så. :meh: Men jag fattar inte varför just den reklamen stör mig? Jag använder quorn i olika former när det passar och jag fattar att jag är lyckligt lottad som har den möjligheten med kött. Annars reagerar jag knappt över reklam men just den ser jag och muttrar varje gång. Helt orimligt från min sida.
 
Jag stör mig på att jag är ledig hela veckan men naturligtvis drabbats av både skitväder och den värsta sortens gnällförkylning! :arghh: Jag fyllde hela dagen med extrajobbet igår vilket resulterat i att jag idag flåååsat mig igenom en dryg promenad runt golfbanan med hundarna och sedan orkat leka med dem på mattan ungefär fem minuter i stöten.
Dessutom har jag lagat till en kycklingsallad som jag är övertygad om är jättegod, men som jag varken har aptit för eller egentligen kan känna smaken av. Bah! Woe is me!
 
Stör mig på att jag inte fått ränta på Ålandsbanken än. Sure, det handlar om småpengar men ändå. Jag gillar småpengar.
 
Bh:ar stör jag mig på! Det är obekvämt utan och obekvämt med. Bekvämt utan och bekvämt med.

:arghh:


Och jo, jag har provat ut en modell i rätt storlek i en specialistaffär och den är bekväm men obekväm.

Äsch, ni tjejer och kvinnor som använder bh vet vad jag menar, eller hur? :wtf:
Jag behöver köpa en ny bh :meh::down::cry::wtf:
 
Köpte 5 plektrum i slutet av förra året o har tappat bort alla, så åker iväg för att köpa 5 nya.
Tar typ en kvart efter att jag kommer hem tills jag hittat 3 av dom gamla.

ÅÅhhh ilandsproblem😥
 
Människor som kommenterar under artiklar på Facebook angående ett mord som skedde i närheten i helgen. Först var det självfallet "invandrares fel"/gäng, när det sen konstaterades att det inte var fallet så var det synd om den mördade, massa styrkekramar osv. Vart fanns alla styrkekramar innan?!
Sen stör jag mig även på den som påstår att det är "amerikanska våldsfilmer, tv och datorspelens fel".
 
Att jag inte kommer på varför jag känner igen låten i atgs reklamfilm, den där bara en häst sjunker på typ koreanska eller nåt sånt språk.
 

Rosett

Trådstartare
Glömde sätta telefonen på laddning kl 19:30 som jag ska, så nu måste jag vänta tills den laddat klart så jag kan ladda paddan under natten.
Behöver en till laddare. :idea:
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Upp