Bukefalos 25 år!

Störiga saker vi stör oss på, del 19

Jag kunde väl störa mig på att det här året börjar med en jäkla massa krångel, som bland annat innebar datorstrul och pga allt möjligt blev jag tvungen att skapa nytt användarkonto här.
Men, jag tror faktiskt att jag så smått håller på och tränar upp min stresstålighet och katastrofberedskap pga att de senaste åren också till stor del gått ut på en jäkla massa krångel. :cautious:
Så jag tror att jag låter bli att störa mig, och i stället fortsätter snacka en massa strunt här :D
 
Att vår högskola inte kommer göra distans nu när vårterminen börjar… assåååå…. Har de missat den höga smittspridningen??? Första året hade vi allt distans, varför kan vi inte ha det nu??? Arghhhhh
 
Lika för oss :banghead: Vissa delar ska vara på distans, men vilka har dom inte gått ut med än...

Jag tycker det är galet och oansvarigt som fan, man vet ju inte hur studenters hemmasituationer ser ut? Tänk om någon bor med någon som har svagt immunförsvar av olika skäl, t.ex cancer eller något? Ska de strunta i att gå till föreläsningar för att inte riskera att smittas? Flytta temporärt för att inte riskera smitta? Vi ska dessutom ha muntlig examination denna kursen. Så om man har några symptom så är det bara att göra omtenta då? Asså, vem är det som är så jädra envis att ha föreläsningar på plats när de kan genomföras digitalt? Jag blir så sur, tycker det är så fruktansvärt ologiskt!
 
Jag köper att man har lektioner på plats för barnen men inte för studenter på gymnasienivå och uppåt. Gymnasiets studenter kan man dela upp så de är vid olika tillfällen på plats och då har praktiska delar. De teoretiska delarna kan de göra på distans.

Högskola/Universitet borde ju också kunna ha digitala föreläsningar och endast träffar för praktiska delar. Då behöver ju inte alla elever vara på plats samtidigt heller.

Ser för övrigt förvånansvärt många nyutexade som inte kan planera sin arbetstid när de kommer ut i arbetslivet så det vore ju bara bra om det övades på det.
 
Att vår högskola inte kommer göra distans nu när vårterminen börjar… assåååå…. Har de missat den höga smittspridningen??? Första året hade vi allt distans, varför kan vi inte ha det nu??? Arghhhhh
Så tacksam att vi kan göra allt på distans utom praktiken (då är det upp till praktikföretaget att bestämma så det kommer nog vara rätt blandat mellan oss hur det löses). Men lider med er!
 
Stör mig på att jag fick en total blackout på läkarbesöket idag och när de frågade om tidigare symptom eller annat de borde veta så svarade jag nej fast jag sen när jag kom hem visst kom på sånt jag borde ha svarat. Tycker normalt sett att sånt här inte är så jobbigt, men idag var det tydligen jättejobbigt, hela jag var spänd och stel som en pinne och lyckades inte förklara någonting på ett förståeligt sätt och troligen kommer jag behöva göra om ett test för att det inte blev utfört under bra förhållanden. Om jag får göra om det är väl okej, men är mest rädd att det visar negativt pga utförandet och inte för att det faktiskt är negativt…
 
Snart plockar jag ut spiralen igen. Blir tokig! Har mens till och från mer eller mindre hela tiden, i varierande mängd. Den sticks och känns obekväm. Kopparspiralerna jag haft innan har inte krånglat nånting alls men nu är det bara elände känns det som. Den har suttit i snart ett år, kroppen borde vant sig tycker jag..
 

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Ny tråd. Stör mig på att jag inte kan komma igång och röra på mig mer.
99 100 101
Svar
2 004
· Visningar
98 446
Mat Jag stör mig på att endel inom restaurangbranschen fortfarande inte vet vad vegetarisk mat är. Häromdagen skulle vi hämta mat på ett...
9 10 11
Svar
214
· Visningar
7 912
  • Låst
Tjatter Ny tråd för saker vi stör oss på.
99 100 101
Svar
2 007
· Visningar
114 146
Samhälle Det här stör mig något enormt, om han får pengarna hoppas jag de går till offren...
2 3
Svar
52
· Visningar
2 576

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Vinter med hund
  • Flyga med katt

Hästrelaterat

  • Avkliad man
  • Förslag på foder!

Omröstningar

Upp