Bukefalos 26 år!

Störiga saker vi stör oss på, del 22

Varför ska alla byxor vara så stora i midjan men för små runt övre lår/höft?:meh:
Stör mig på det jag också. Totalt omöjligt att hitta ngt som passar.😕

Stör mig även på att jag så lätt trycker av misstag på reaktioner när jag skrollar, både här och Facebook... speciellt när jag hör ljudet av att ha tryckt på en reaktion, men telefonen skrollar vidare så jag hinner inte se vilket inlägg jag råkat reagera på🙈🙃
 
Allergi :arghh: är konstant svullen i näsan och det enda som tar ner svullnaden är otrivin och det kan jag inte använda mer än nån enstaka gång.

Alla aviseringar från snappen. Jag skiter i vem som finns på snapchat och jag skiter i alla storys. Jag vill bara ha avisering vid ett eventuellt meddelande.
 
Att tvättmaskinen i huset vi precis flyttat in i inte autodoserar tvättmedel. Har haft autodosering i 1,5 år och det gick fort att vänja sig 😳 Använder Grumme och det är som ett mjölkpaket, så måste hitta någon dispenser eller liknande med doskork.
 
På att jag glömde hämta ut ett paket när jag var nära!
På att jag måste handla men vill vänta till lite senare, då kommer jag vara hungrig och det brukar ju inte vara bra :meh:
Att jag är allergisk mot nåt nytt ute nu som sätter sig direkt i bihålorna med en smäll! Misstänker lindar som blommar. Kul :down:
 

Mineur

Moderator
På att chokladen jag fick av min kollega var så god. Jag hade hoppats att den skulle vara lite halvdan sådär, så att jag skulle kunna lägga bort den utan vidare och slippa gå och sukta efter den hela eftermiddagen, men no such luck. Happ, jag får väl ta en för laget och äta upp resten med en gång, nu när jag ändå har börjat menar jag :angel:
 

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Ny tråd att skriva saker man stör sig på :D
99 100 101
Svar
2 013
· Visningar
94 348
  • Låst
Tjatter Vi fortsätter störa oss. Katten la sig på mitt tangentbord och stängde webbläsaren. Jag har min webbläsare inställd på att öppna alla...
99 100 101
Svar
2 003
· Visningar
126 767
Skola & Jobb Chefen skickar ut mail till alla o samlar in pengar till presenter när folk slutar. Men nu ska hen samla in pengar för en kollega har...
3 4 5
Svar
90
· Visningar
3 732
Samhälle Med tanke på träningstightsen så är det oerhört störigt att kvinnor inte "duger" som dom ser ut :mad: Push up-bh har ju funnits ett...
3 4 5
Svar
89
· Visningar
6 158

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad gör vi CLIX
  • Husköpstråden del 3
  • Relationer över nätet och mentala bilder

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyr-VM i Herning
  • Annonsera mera VII

Omröstningar

Upp