Bukefalos 26 år!

stooor låda?

B

Blaze_Of_Glory

100x50cm har jag hört från flera håll är ett bra mått för två marsvin. Ikea har ju en låda med de måtten. Men finns det ännu större lådor att få tag på, och i så fall var?

jag har för övrigt äntligen hittat och tingat två sheltiehonor, får hem dem efter julita-utställningen 11 okt. Visst är de söta? :love:
Calibra
Castanea
 
Jag har 4 stycken av dom där lådorna men önskade jag hade mer plats att sätta upp större burar som min stora "flickbur" (en bur där alla mina honor bor tillsammans) gjord av kompostgaller (2 set) och presenning.
Den stora är 184*92 cm :)
Annars så brukar dom flesta köpa bokhyllor (Stens på Ikea men dom har bytt ut den till en annan sort som jag inte kommer ihåg vad den heter just nu) sätta ihop två sektioner, sätta upp när och som golv och baksida delar av plastmattor.
Hos Cassiopeias marsvinsuppfödning kan du hitta beskrivning på sådana
Nackdelen är om man råkar få in något som tex sellnic i sin besättning då allt skall tvättas av :crazy:
Då önskar man att man hade haft vanliga burar.
Själv har jag haft sellnic här och det kommer inte in en gris till som inte är satt i karantän och blivit behandlad för sellnic (Ivomec) i 15 dagar först :smirk:

Marsvin är alltid söta :love: speciellt när dom är bebisar :)
 
O

Orfeus

Ahhh va kul att du hittat dina tjejer! Å lilla Castanea från Ida är bara för sööööt...lycka till ;)
 
B

Blaze_Of_Glory

ja, det tog ett tag... Castanea var ju tingad av en annan först, men denne fick nån form av förhinder. Calibra skulle ha gått kvar hos uppfödaren (Royale) men har fått lite tappad nacke så henne köper jag som keldjur.
 
M

maiden

den första var nästan riktigt fin :eek:
ta detta som en komplimang från en som inte har förstått sig på den fina med marsvin ;) :smirk:
 

Liknande trådar

  • Låst
  • Artikel
Dagbok Vill bara visa mina älskade marsvin :love: 4PUoY-14 MGJ UGP GP Define Ubblebubble *Bubble* Bubble är min gammelfarbror som snart fyllar...
2
Svar
33
· Visningar
3 919
Hundhälsa Jag behöver råd.. Det blev ett långt inlägg, men jag hoppas någon orkar läsa det ändå. Har en schäferhane på fem år, som kort och gott...
2
Svar
20
· Visningar
4 065
Hundavel & Ras HejHej! Har funderat på att skaffa en till hund. Både att det vore trevligt med en lugnare hund än den jag redan har... Till och med...
2
Svar
29
· Visningar
2 817
  • Låst
  • Artikel
Dagbok 2016 var året då jag äntligen fick ett hem. Tidigare hade jag bara haft bostäder, högst osäkra sådana och med resultatet att jag fick...
Svar
0
· Visningar
1 116

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Tittar in i ditt kök del 26
  • Vad gör vi CLIX
  • Konstiga drömmar

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyr-VM i Herning
  • Uppdateringstråd

Omröstningar

Upp