Kropp & själ Tittar in i ditt kök, del 23

Är gravid och kan inte säga att jag har varit kulinariskt lagd de sista veckorna, cravings på diverse olika livsmedel har gjort middagarna aningens udda och stackars sambon har snällt hängt på :love:

Men idag kom lusten till pannbiff med massa lök, en galet gräddig grädd/brunsås och potatis med rårörda lingon tillbaka med full kraft OCH HERREGUD VAD GOTT! :d:love:

(Allt lagat ifrån grunden givetvis, om någon undrar :p)
 
Jag stekte herr kuvert och vaxbönor i citronolivolja igår, kryddade med bl.a citronpeppar (ja jag älskar det) och avslutade med citronbalsamico (citronkulturtantsketchup?). Triple lemon bean medley döpte jag detta till.

Ovanpå placerades en bit stekt lax.

DB3E6EF8-8146-4F7D-951C-62AEE0356DAF.jpeg
 
Spännande. Det finska köket är mig främmande. Något mer bekant med den finska alkoholen.
Det är skrämmande. Jag jobbade en sommar i Finland på vischan och det som gjorde att jag överlevde näringsmässigt var ihopplockssalladen från en av tre! mataffärer. Det var alltså i en by med typ 4000 innevånare totalt...
 

Hästdiskussioner nu

  • Förbud mot att raka bort känselhår
  • Alltid ensam - varför
  • Ridskoleelev 2019

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

  • Medryttare i Örebro

Hästnyheter

Bukefalos

Upp