Bukefalos 26 år!

Tittar in i ditt kök del 26

Det blev potatis salad med en vinaigrette sas med gorgonzola till marinerat kycklingbrost i air fryern. Mycket gott! Jag tror att jag just bestamde mig for att ta med air fryern nar vi aker till Florida. Vi ska bo i husbussen i lite mer an en manad, och det ar en sadan skillnad pa tiden nar man anvander air fryer mot ugnen (det ar redan en mycket bra convection ugn i husbussen :angel:) men nar vi ar pa resa (det tar en vecka ungefar att ta sig till Florida och lika lang tid hem igen) kanns det bra nar matlagningen gar fort.
 
Idag blev det fläskytterfilén från frysen i timjansås med kalvfond tillsammans med färdig potatisgratäng. Stekte haricot verts i resterna av såsen efter jag hällt över det i formen pga lat och orkar inte diska :angel: Blev lite mastigt men gott :D
 
Kvallen's middag blev salad med lite allt mojligt fran kylskapet ... ett par ordentliga navar blabar akte med, en kyckling bit som var kvar sedan haromdagen och ett agg var fick bli protein. Jag gjorde en dressing av tahini i gar, men den saknade nagot och jag kunde inte komma pa vad ... forran jag hittade en flaska pomegranate sirap. En skvatt av det i tahini dressingen och den var SUPER god.
 
I gar kvall regnade det inte sa jag grillade igen. Jag skar en "napa cabbage" (Kinesisk kal?) i 4 delar och penslade dem med olivolja, strodde over en del kryddor, och la dem pa grillen tillsammans med kycklingbrost. Kycklingen var forst marinerad i en tahini marinad och sedan gjorde jag en sas som ringlade over alltihop. Mycket gott!
IMG_2970.jpeg
 

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Skällande/larmande i lägenhet, vad göra?
  • Valp 2021 - del 2

Hästrelaterat

  • Inavelsgrad
  • Sälja häst med misstänkt headshaking syndrom

Omröstningar

Upp