Bukefalos 26 år!

Tränare runt Uppsala...

Black

Trådstartare
Jag undrar vilka ni som bor runt Uppsala tränar för och hur länge ni har gjort det och hur långt ni har kommit?
:bump:
 
S

Sudd

Tränar för Lisa Buldoc i Alunda, hon är super...! Ja hur långt vi har kommit..ja vi tävlar på D-nivå och det går väl snyggt och halvbra i alla gångarer..men vi har en hel del att jobba på. Det som är bra med Lisa är att hon alltid har nya övningar att ge man fastnar inte i ett mönster liksom.
 
N

nine

Jag började med western ridning i augusti detta år. Har ridit traditionellt tidigare. Jag rider för Conny Nilsson, Rasbo, (Nilsson Quaterhorses) och är mycket nöjd med det.
 

Black

Trådstartare
Ok, det låter ju bra. Vad har du för hästras och är det någon speciell gren du har tänkt dig?
:banana:
 
N

nine

Jag har ingen egen häst. :( Men om jag skaffar en blir det ett litet quatersto! Och då skulle jag nog prova att tävla i olika grenar,tex pleasure, western riding. Reining är ju jättekul om man har en bra häst! Just nu håller jag bara på att lära mig grunderna i western ridning. Du då? Har du egen häst som du tävlar?
 
E

Emelyne

Hej! själv bor jag i dalarna, men jag brukar jobba åt conny nilsson, bla i sommras och på tävlingar. sen så kommer han att komma upp till mig och träna en gång i månaden.
MVH Emelyne :cool:
gå in på min hemsida så kan ni läsa mer.
 

Liknande trådar

Skola & Jobb Brukar se detta program och har länge undrat vad det är för svart band deltagarna har runt halsen? Nån som vet? Syns på bilden här.
Svar
6
· Visningar
677
Hundträning Jag skulle gärna vilja diskutera detta lite med andra hundägare med krävande raser, i mitt fall bruksschäfer. Jag håller på att lära...
2 3 4
Svar
68
· Visningar
3 837
Kropp & Själ Jag funderar på om jag borde börja träna. Men jag undrar lite över vilka effekter träning har på kroppen. Bättre kondition och bättre...
2 3
Svar
41
· Visningar
3 008
Utrustning Hej! Undrar om någon har ett hum om om det går, och i så fall hur, att fästa en transportkrubba i en IW 403 (alltså 1,5- hästars)...
2
Svar
28
· Visningar
821

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp