Bukefalos 26 år!

Har du hört talas om EU? Frihandelsområde du vet :)

Du ska varken betala tull eller moms utan VAT ="moms" i UK
Jag betalar i alla fall ingen tull på mina lökar från Holland eller böcker från UK, men "billiga" böcker fråmn USA kan bli en dyr historia!
 
Hej!

Att köpa från ett EU-land fungerar precis som att handla på postorder i Sverige, förutom att du betalar den moms som gäller i landet där du köper varan.

Tänk dock på att det är rätt dyrt med frakt till och från England, så om inte sadeln passar kan det bli en dyr historia att beställa sadel därifrån.
 
M

Moniq

Dessutom, om man som jag, är momsregistrerad, skall det inte ens tas ut någon moms(VAT) utan momsen blir bara en ren bokföringstransaktion ut/in.
 

Liknande trådar

Utrustning Jag ska köpa en sadel ifrån equipe, en hoppsadel emporio 17. På under sidan står det 17N1944051 Vad betyder detta?
Svar
6
· Visningar
324
Samhälle Igår fick jag sms där det stod att jag har ett DHL-paket på väg (vilket jag har) och att jag kan följa det via länken. Det stod dock...
2 3
Svar
49
· Visningar
2 637
Utrustning Finns det någon här som är erfaren av Cwd sadlar? Gäller ett sadel nummer, vill veta vad numret betyder, bomvidd och så!
Svar
4
· Visningar
1 203
  • Artikel
Hästnyheter En kvinna hittade en sadel via en säljsida på sociala medier, betalade och förväntade sig sedan att sadeln skulle dyka upp. Men det kom...
Svar
0
· Visningar
199

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Föl 2022
  • Dräktig 367 dagar?

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp