Bukefalos 26 år!

Tunn Nordvensk.

B

**BORTTAGEN**

Hjälp. Min Nordsvensk har sorg efter att vi fick ta bort hennes kompis. Hon har tunnat ur lite sedan dess. Får snart sällskap igen. Hur ska jag få henne att återfå hullet? Hon har varit i fint hull tidigare & är frisk för övrigt :o.
 
B

Butterfly

stackarn!! Ge den en massa kärlek!! :love: :love: och snart får den juh sällskap igen, pyssla dubbelt så mkt med den nu.
 
Hullet kommer när nya kompisen kommer skulel jag tro. Sålänge så fortsätt på foderstaten du hade innan omd en fungerat innan. Nu vet jag ju inte vad den är, men du kan ju höja den etts näpp om du vill. Går hon på bete kan du ju stödfodra, men akta dig för fång, dvs lägg inte på för fort.

Min arabvalack gick ner sig något extremt under de tre veckor han var själv mellan att han stora trygghet i livet togs bort och hans nya kompis kom. Hullet kom snabbt tillbaka när han fick kompis igen =)
 
B

**BORTTAGEN**

Jag har börjat stödfodra med lite krossad korn & havre. Likaså får hon hö & mineraler.
Upplever det som om hon stannat i alla fall. Hon verkar i alla fall inte tappa mera. Snart, alldelles snart får hon en kompis. Jag försöker sysselsätta henne så gott det går nu. Mysa & gosa samt bara ha kontakt.
:p
 
T

therese_malung

Har du nån djurhomeopat i närheten? Det finns bra "sorgemedel" inom homeopatin som hjälper individen att bearbeta sorgen utan att bli "handlingsförlamade".
 
B

**BORTTAGEN**

Jag har hört om en tjej från Svärdsjö som visst ska vara bra så.
Försöker med allt med gott hopp. Hpn är inte sorgen i sättet. verkar frammåt men mera sällskaplig.
 
B

**BORTTAGEN**

Tack för råden & engagemangen. Nu mår hon jättebra & är vid gott hull & viktigst. Hon är ej ensam. :banana:
 

Liknande trådar

Hästvård Jag har en shetlandsponny som börjar närma sig 40 år. Han är världens bästa ponny. Pigg och glad! Klipper honom alltid på våren, och i...
Svar
18
· Visningar
1 989
Hästvård Hej! Jag har ett halvblodssto på 15 år, som har en relativt lång skadehistorik, både med mindre åkommor, och med kroniska. Hon har...
Svar
10
· Visningar
1 229
Foder & Strö Jag har en 4 åring som behöver upp i hull, börjar se ok ut men har en bit kvar (se tidigare inlägg för mer info kring hästen vid...
Svar
1
· Visningar
251
Hästvård Hej! För ca 3 månader sedan hittade jag min häst helt förstörd i hagen. Höger framben , ca 10-15 cm från knät mot bogen var det ett...
Svar
18
· Visningar
1 540

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad kan man kräva av ett hotell?
  • Vad är arbetsförmåga?
  • Anhörigas veto tas bort

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Annonsera mera VII
  • Onödiga tillskott?

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp