Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Tunn Nordvensk.

B

**BORTTAGEN**

Hjälp. Min Nordsvensk har sorg efter att vi fick ta bort hennes kompis. Hon har tunnat ur lite sedan dess. Får snart sällskap igen. Hur ska jag få henne att återfå hullet? Hon har varit i fint hull tidigare & är frisk för övrigt :o.
 
B

Butterfly

stackarn!! Ge den en massa kärlek!! :love: :love: och snart får den juh sällskap igen, pyssla dubbelt så mkt med den nu.
 
Hullet kommer när nya kompisen kommer skulel jag tro. Sålänge så fortsätt på foderstaten du hade innan omd en fungerat innan. Nu vet jag ju inte vad den är, men du kan ju höja den etts näpp om du vill. Går hon på bete kan du ju stödfodra, men akta dig för fång, dvs lägg inte på för fort.

Min arabvalack gick ner sig något extremt under de tre veckor han var själv mellan att han stora trygghet i livet togs bort och hans nya kompis kom. Hullet kom snabbt tillbaka när han fick kompis igen =)
 
B

**BORTTAGEN**

Jag har börjat stödfodra med lite krossad korn & havre. Likaså får hon hö & mineraler.
Upplever det som om hon stannat i alla fall. Hon verkar i alla fall inte tappa mera. Snart, alldelles snart får hon en kompis. Jag försöker sysselsätta henne så gott det går nu. Mysa & gosa samt bara ha kontakt.
:p
 
T

therese_malung

Har du nån djurhomeopat i närheten? Det finns bra "sorgemedel" inom homeopatin som hjälper individen att bearbeta sorgen utan att bli "handlingsförlamade".
 
B

**BORTTAGEN**

Jag har hört om en tjej från Svärdsjö som visst ska vara bra så.
Försöker med allt med gott hopp. Hpn är inte sorgen i sättet. verkar frammåt men mera sällskaplig.
 
B

**BORTTAGEN**

Tack för råden & engagemangen. Nu mår hon jättebra & är vid gott hull & viktigst. Hon är ej ensam. :banana:
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6477 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hästvård Hej! För fyra veckor sedan var vår ponny svullen på utsidan av skenbenet, höger fram, när vi tog in henne från hagen. Hon var inte halt...
Svar
7
· Visningar
467
Hästvård Nu får jag snart panik! Irländare, D-ponny, het I ridningen, men trygg och harmonisk på marken. Myser, kommer direkt i hagen.Tillgiven...
4 5 6
Svar
108
· Visningar
5 186
Hästvård ❌ De är en människa i mitt stall som har en nordsvensk som är !!!27!!! År. Veterinären har rekommenderat att ta bort hästen INNAN...
2 3
Svar
52
· Visningar
3 979
Hästvård Hej buke! Först och främst, innan någon hinner bli upprörd; vi har självklart haft ut veterinär redan! En av mina hästar, en 18-årig...
Svar
3
· Visningar
642

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Smörja mulen med?
  • Veka kotor och x bent

Omröstningar

Upp