Tunnare innetäcke med bogveck?

Lotus

Trådstartare
Har letat hos flera av de vanligaste försäljarna av hästprodukter efter ett lite tunnare innetäcke med bogveck - och hittar inget! Alla inomhustäcken som har bogveck är termotäcken och det tycker jag är för varmt nu.

Tar tacksamt emot tips om var jag hittar ett sådant täcke i hyfsad prisklass, och undrar samtidigt om det verkligen bara är jag som vill ha bogveck på alla mina täcken???

Vad tycker ni andra - sitter era täcken i ull, fleece osv där de ska? Mina stramar över bogen efter ett tag och det verkar inte så skönt.
 
M

maximilia

Granngården hade ett bomullstäcke med bogveck för nåt år sedan. Var rätt okej faktikst.

Annars finns www.exklusiv.nu, mycket bra och billiga grejer! Du kan specialsy både täcken och schabrak.

Jag vill inte ha bogveck, hellre halsveck (kolla på exklisiv så ser du). Tycker att sömmarna runt själva bogvecket skaver ibland, men det slipper man med halsvecken.
 
varför ska man lassa ¨på hästen en jävla massa täcken i onödan.. kan slå vad om att din häst skulle tycka att det var mycket bättre att inte ha täcke på sig täcke hela tiden.. :( :confused: :crazy:

Måste ju vara som att ha en mössa på sig dygnet om, varmt, kliande och dåligt för huden.. El kanske dubbla mössor för hästen har ju först sin päls och sen täcket..
 
L

little_blondie

vad vet du om vad hon gör med sin häst? Håll dina tråkiga åsikter för dig själv :mad:
 

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag är lite trött på min hårfärg. Har väldigt varmt blont hår, nästan lite åt strawberry blonde-hållet men kanske lite mer guldiga toner...
2
Svar
28
· Visningar
1 971
Senast: Blimblom
·
Kropp & Själ Måste se mitt favoritpar fivefingers som slut snart, tån åker hellre ut genom hålet bredvid och sulan har många sprickor. Jag beställde...
2
Svar
26
· Visningar
1 797
Senast: Ms_Antrop
·
Hundavel & Ras Jaha, då var det dags för min egen rasvalstråd! 😊 Varning för liten uppsats! Har kikat runt på forumet här ett tag, men nu vill jag ta...
2
Svar
34
· Visningar
3 503
Senast: Bison
·
Kropp & Själ Jag har börjat inse att jag inte riktigt kan hantera det här med Corona och allt som händer i världen just nu. Att jag inte är ensam som...
Svar
16
· Visningar
1 951
Senast: Hippocampus
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp