Bukefalos 25 år!

Tunnare innetäcke med bogveck?

Lotus

Trådstartare
Har letat hos flera av de vanligaste försäljarna av hästprodukter efter ett lite tunnare innetäcke med bogveck - och hittar inget! Alla inomhustäcken som har bogveck är termotäcken och det tycker jag är för varmt nu.

Tar tacksamt emot tips om var jag hittar ett sådant täcke i hyfsad prisklass, och undrar samtidigt om det verkligen bara är jag som vill ha bogveck på alla mina täcken???

Vad tycker ni andra - sitter era täcken i ull, fleece osv där de ska? Mina stramar över bogen efter ett tag och det verkar inte så skönt.
 
M

maximilia

Granngården hade ett bomullstäcke med bogveck för nåt år sedan. Var rätt okej faktikst.

Annars finns www.exklusiv.nu, mycket bra och billiga grejer! Du kan specialsy både täcken och schabrak.

Jag vill inte ha bogveck, hellre halsveck (kolla på exklisiv så ser du). Tycker att sömmarna runt själva bogvecket skaver ibland, men det slipper man med halsvecken.
 
varför ska man lassa ¨på hästen en jävla massa täcken i onödan.. kan slå vad om att din häst skulle tycka att det var mycket bättre att inte ha täcke på sig täcke hela tiden.. :( :confused: :crazy:

Måste ju vara som att ha en mössa på sig dygnet om, varmt, kliande och dåligt för huden.. El kanske dubbla mössor för hästen har ju först sin päls och sen täcket..
 
L

little_blondie

vad vet du om vad hon gör med sin häst? Håll dina tråkiga åsikter för dig själv :mad:
 

Liknande trådar

Hundavel&Ras Jaha, då var det dags för min egen rasvalstråd! 😊 Varning för liten uppsats! Har kikat runt på forumet här ett tag, men nu vill jag ta...
2
Svar
31
· Visningar
2 184
Kropp&Själ Måste se mitt favoritpar fivefingers som slut snart, tån åker hellre ut genom hålet bredvid och sulan har många sprickor. Jag beställde...
2
Svar
26
· Visningar
1 492
Hundavel&Ras Jag är på jakt efter den perfekta rasen till mig och tänkte höra om ni kanske har något tips på vägen. Jag har skannat av de flesta av...
11 12 13
Svar
249
· Visningar
19 174
Utrustning Har länge velat byta ut ena hästens innetäcke till ett i glatt material så man kan ha det under regntäcke vid behov(dvs när...
Svar
11
· Visningar
879

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Mata småfåglarna
  • Magnussons vuxen /spannmålsfria?

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp