Radannons Utveckla din ridning med egen häst utan att köpa!

Andreagarden

Trådstartare
Nya D-ponny på Andreagårdens Ridcenter som ska ingå bland våra hyrponnyer!
Du som vill lite mer med din ridning, vill du sköta-rida någon av dem? Som om det var din egen? Utan att köpa och kanske inte varje dag! Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant, för på Andreagårdens Ridcenter kan du hyra din häst/ponny 2-7 dagar/vecka, alltså precis så mycket som du önskar.
Se filmer på ponnyerna:
Våra hyrhästar är välskolade hästar inom både hoppning och dressyr och ridutrustning till de olika ridgrenarna ingår alltid till hästen. Du sköter din häst som om den var din egen och du rider instruktörsledda lektioner och egen självständig ridning, i ridhus eller ute.
Hästen du hyr är alltid uppstallad på vår ridanläggning och du är genast med i vårt trivsamma ridgäng som tränar och har kul. Vill du, så åker vi ut och tävlar tillsammans, både roligt och bra för alla som inte vill eller kan åka ut och tävla själva.
Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning i Räng, utanför Höllviken. Anläggningen har nybyggt ridhus, 84x20 m, stor utebanan och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Plus ett stort antal fina rasthagar i anslutning till anläggningen där din häst får daglig utevistelse.
Andreagårdens Ridcenter har träningsmöjligheter för både mindre vana och avancerade ryttare. Vi erbjuder markarbete-, hopp- och dressyrträning för etablerade tränare varje vecka som ger dig möjlighet att utvecklas långt, då även som tävlingsryttare om du önskar. A-hopptränare Ted Nätterqvist har lektioner 1 gång i veckan + ett flertal hoppkurser under året.
När du hyr din häst 2 dagar/vecka ingår en privatlektion/vecka (3 ryttare/lek) i månadshyran, andra hyrdagen är det fri ridning. Hyr du flera dagar är det självständig ridning de övriga dagarna och då kan du delta i våra olika träningslektioner/kurser inom både hopp och dressyr.
Ring Eva-Mari Bengtsson 0706-62 03 92 eller maila info@andreagarden.se för mer info.
Läs mer om vår verksamhet och se fler bilder och på vår hemsida http://andreagarden.se/index.htm
p2.jpg
 

Hästmänniska och Häst

  • Foderstrupsförstoppning

Hästavel och Grenar

  • Spruta igång brunst

Hund, Katt och Andra djur

Allmänt, Fritid och Barn

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp