Foderhäst Utveckla din ridning med egen ponny utan att köpa!

Andreagarden

Trådstartare
StartAndreagarden.jpg
Du som vill lite mer med din ridning, vi har lediga hästar i vårt stall, vill du sköta-rida någon av dem? Som om det var din egen? Utan att köpa och kanske inte varje dag! Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant, för på Andreagårdens Ridcenter kan du hyra din ponny 2-7 dagar/vecka, alltså precis så mycket som du önskar.

Vi har fina välskolade hästar inom både hoppning och dressyr och ridutrustning till de olika ridgrenarna ingår alltid till hästen. Du sköter din häst som om den var din egen och du rider instruktörsledda lektioner och egen självständig ridning, i ridhus eller ute.

Hästen du hyr är alltid uppstallad på vår ridanläggning och du är genast med i vårt trivsamma ridgäng som tränar och har kul. Vill du, så åker vi ut och tävlar tillsammans, både roligt och bra för alla som inte vill eller kan åka ut och tävla själva.

Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning i Räng, utanför Höllviken. Anläggningen har ridhus, 84x20 m, stor utebanan och stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Plus ett stort antal fina rasthagar i anslutning till anläggningen där din häst får daglig utevistelse.

Andreagårdens Ridcenter har träningsmöjligheter för både mindre vana och avancerade ryttare. Vi erbjuder markarbete-, hopp- och dressyrträning för etablerade tränare varje vecka som ger dig möjlighet att utvecklas långt, då även som tävlingsryttare om du önskar. A-hopptränare Ted Nätterqvist har lektioner 1 gång i veckan + ett flertal hoppkurser under året.

När du hyr din ponny 2 dagar/vecka ingår en privatlektion/vecka (3 ryttare/lek) i månadshyran, andra hyrdagen är det fri ridning. Hyr du flera dagar är det självständig ridning de övriga dagarna och då kan du delta i våra olika träningslektioner/kurser inom både hopp och dressyr.

Ring Eva-Mari Bengtsson 0706-620392 eller maila info@andreagarden.se för mer info.

Läs mer om vår verksamhet och se fler bilder och på vår hemsida: andreagarden.se.
 

Andreagarden:s ev trådar under: Dagbok Annonser Överallt

Just nu

Hästfolk

Hästvård

Träning

Utrustning

Hästavel

Tävlingsgrenar

  • Nya inkörningstråden!

Forumstatistik

Trådar
439 852
Inlägg
8 385 799
Medlemmar
25 171
Senaste medlem
Trot

Allmänt

Hem & Hobby

  • Projekt 2020

Barn

  • Sommarföräldrar 2018, del 3

Hund

Katt

Andra Djur

Bukefalos

  • Dagboksinlägg
Upp