Övr. allmänt Vad blir det för (vegetarisk) mat? Del II

Någon som vet om man kan göra bullar av Annammas formbara färs och ha de i kylen 1 dag innan man tillagar dom? Jag ska ha folk på middag och tänkte förbereda bullarna så det bara är att steka på dom imorn men vet inte om det blir bra?
Är ju bara att steka dom svagt och slänga in i frysen så är det bara att steka upp sen när du behöver dom :).
Jag föredrar dock quorn till "kött"bullar, anamas blir lite för sojig. Men enklare med formbar färs iofs
 
Någon som vet om man kan göra bullar av Annammas formbara färs och ha de i kylen 1 dag innan man tillagar dom? Jag ska ha folk på middag och tänkte förbereda bullarna så det bara är att steka på dom imorn men vet inte om det blir bra?
Om de hålls kallt går det bra. För länge i rumstemperatur gör att färsen blir för smetig och faller isär lättare i pannan sen.
Gjorde vegobullar idag av den formbara färsen och de sista jag stekte blev inte alls så bra, då hade färsen blivit för varm.
Skulle ha rullat alla först och stekt sen, nu gjorde jag allt samtidigt.
Blev jäkligt gott dock!
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp