Övr.Allmänt Vad blir det för (vegetarisk) mat? Del III

Hjälp...!

Jag äter jättesällan ost, men nu hade jag velat ha det. Alltså vanlig hårdost att ha på rostad macka tex, men jag hade velat ha en som smakar nåt! Tycker vissa inte smakar nånting.
Har ni nåt tips? :) Alltså ingen dessertost/mjukost/bredbar utan hård vanlig gul :p
 
Hjälp...!

Jag äter jättesällan ost, men nu hade jag velat ha det. Alltså vanlig hårdost att ha på rostad macka tex, men jag hade velat ha en som smakar nåt! Tycker vissa inte smakar nånting.
Har ni nåt tips? :) Alltså ingen dessertost/mjukost/bredbar utan hård vanlig gul :p
Prästost som blivit lagrad lite längre är väldigt smakrikt och gott!
Jag rekommenderar dessa:


Falbygdens Prästost, 18 mån är godast men 12 mån fungerar också (blir lite mildare smak)


Allerums 12 månader i smart förpackning. Finns även en 18 månader men den är inte alltid så lätt att få tag i!

Jag tycker inte att till exempel Coops eller ICAs egna långlagrade prästost är lika god som dessa.
Riv och frys in om du inte orkar äta upp en hel, supergott på gratäng eller pizza och liknande sen!
 
Hjälp...!

Jag äter jättesällan ost, men nu hade jag velat ha det. Alltså vanlig hårdost att ha på rostad macka tex, men jag hade velat ha en som smakar nåt! Tycker vissa inte smakar nånting.
Har ni nåt tips? :) Alltså ingen dessertost/mjukost/bredbar utan hård vanlig gul :p
Allerum Herrgård. Eller Kvibille cheddar :)
Ju längre lagrad desto mer smak!!
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

Allmänt, Fritid, Barn

  • Vad gör vi? Del CXIV

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hund i hundgård

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp