Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Vad gör din katt?

Zodium

Trådstartare
Katter är ju personliga djur, ingen är som den andra.
Vad gör Din/dina katter som är annorlunda?

Jag börjar då...
Min kankatt äter oliver.

Min yngsta hona äter alla grönsaker och finns,
Gurka, saltgurka, morot, tomat mm...

äldsta honan ligger och sover HÖGT upp. så högt hon kan komma.
Gärna uppe på skåpen ovanför diskbänken i köket.
 
Sv: Vad gör din katt?

Min hona sitter på min arm och spinner, när jag duschar. :)

Min hane ska vara högst uppe på allt, skit samma om det välts ner saker på vägen.....:devil:
 
Sv: Vad gör din katt?

Medusa springer på bakbenen efter mig när jag går ibland och slår mig på vaderna med framtassarna (uppmärksamhet, tack)

Hon kryper gärna ner och sover i husses ryggsäc med svettiga träningskläder (yeck!)

Bromsar inte utan dunsar in i väggen.

Det är svårt att ha tråkigt med en kattt...:smirk:

SaraXX
 
L

Lilovibe

Sv: Vad gör din katt?

Jag beklagar sorgen :cry:

En sån fin film, och en sån underbar katt :love: Jag förstår att han är saknad. På lördag är det 2 år sedan min ljuvliga Felix gick bort, jag saknar honom än :cry:
 
Sv: Vad gör din katt?

Såfin klappar mig med tassen på kinden om hon vill køra upp mig.
Det var något hon kom på då hon pep och jag låtsades inte høra och eftersom matte fick brått att skutta upp och fixa frukost så har
hon fortsatt med det. Hon har kattlucka och jagar varje dag. Av någon orsak så vill hon inte æta sina æckliga sorkar direkt på golvet
utan det ska vara på en matta! Så hon har en egen "matmatta"!
Ibland då jag tar upp henne så lægger hon sig på min arm och hænger
med benen, totalt avslappnad och lealøs. Hon ær ljuvlig.
 
L

Lilovibe

Sv: Vad gör din katt?

SaraXX skrev:
Det är svårt att ha tråkigt med en kattt...:smirk:

SaraXX

Åhh, dagens sanning!! :)

Min Frida borstar sig själv! Jag håller i borsten, hon står på bakbenen och så sliter hon tag i min hand och gnider sig mot borsten, sååå gulligt :love:

Min Felixa älskar att åka racing med dockvagnen! Hon ligger på sufletten och klamrar sig fast. Ibland ramlar hon av men hoppar upp lika snabbt. Det är husse som 'kör', jag ser mest ut så här: :rofl:
 
Sv: Vad gör din katt?

Lilovibe skrev:
Jag beklagar sorgen :cry:

En sån fin film, och en sån underbar katt :love: Jag förstår att han är saknad. På lördag är det 2 år sedan min ljuvliga Felix gick bort, jag saknar honom än :cry:

ååh tack så mycket! ja han är verkligen saknad.. var mkt speciell! tack igen!

usch, visst är det hemskt? :cry:
 
S

Sirisiri

Sv: Vad gör din katt?

Siri:
Goskissen nr 1. Lägger/sätter man sig någonstans tar det 30 sek innan man har henne i knät eller på magen. 150% klok och lydig och vill alltid vara till lags.

Mis:
Tokkissen nr 1. Sitter alltid utanför duschen och väntar på att man ska komma ut och droppa vatten på henne från håret. Tar det för lång tid så jamar hon högt och ljudligt.
Älskar när man kastar saker (möss, bollar o.d) och hon kutar efter som en tok, men inte fram till saken, utan hon viker av in i ett annat rum, upp på sängen eller nåt. Där sitter hon och väntar på at man ska kasta igen. Knäppis...
 
Sv: Vad gör din katt?

Min äldsta hona knycker mat från munnen på mig om hon får tillfälle.

Min unghona tvättar hela kroppen på mig och tror att mina händer är kattbebisar. :crazy:

Min yngsta hemmavarande katt (son till unghonan) snuttar på sina egna tuttar och nafsar en i näsan eller hakan när han är go. :smirk:
 
Sv: Vad gör din katt?

Min katt kramas :D. Dvs, hon lägger tassarna på var sin sida av min hals och så trycker hon sig mot mig :love:

Förra katten var väldigt speciell... Hon viftade på svansen som en hund, tuggade (hårt!) överallt i ansiktet när hon skulle visa att hon älskade sig och hon gav sig inte heller (många sömnlösa nätter), åkte gärna kartong och morrade när hon fick pannkakor :D (gott). Det sötaste var nog första natten när hon låg på min mage och spann som en besatt under HELA natten. Det blev inte många timmars sömn kan jag säga...
 
Senast ändrad:
Sv: Vad gör din katt?

Min katt tror att han är en hund. Han kan helt plötsligt dyka upp med en pinne i munnen som han vill att man ska kasta, så han kan hämta den.
 
Sv: Vad gör din katt?

Mogge tycker det är väääldigt tråkigt på mornarna när matte sover, och om hon inte vaknar utav alla jamningar tar han i med hårhandskarna och siktar in sig på näsor. Jag har kroniska bitmärken på nästippen.
När man sen väl är uppe, då går han och lägger sig igen.

Sen är han ganska lustig när han 'hämnas'; Arga rösten säger NEJ när han klättrar på kaktusarna, då blir han sur, hoppar ner, smyger fram mot närmaste ben, hoppar på det och ger ifrån sig krigsläten, sen ränner han iväg och gömmer sig i några minuter 'tills kusten är klar', varpå han kikar fram, jaaaamar o ska gnugga nos. :D

Och det som lätt kan göra det pinsamt när man har besök;
Alltid ska han vara med på toaletten, förvarnar alltid o säger att det är lika bra att ta med han in på en gång, annars blir det ett jäkla liv. Väl inne ska han ligga i knä när man utför behov.
Badar man har han första parkett i handfatet.
 
Sv: Vad gör din katt?

Min ena apporterar, men det är ju inte så ovanligt.
Däremot är mina föräldrars katt ovanlig, hon tuggar glatt i sig feferoni.
 
Sv: Vad gör din katt?

Min ena katt sträcker fram tassarna i ansiktet på mig när hon vill gosa. Hon klappar mig på kinden och tycker det är jättemysigt!:love:

Min hankatt har en ful ovana på morgonen...Eftersom han vet att det vankas extra god mat på mrogon har han olika knep att få upp mig ur sängen. Det börjar med att han hoppar upp på skrivbordet i sovrummet och puttar ner saker på golvet så att det låter. Sen struntar han i saken när den väl ligger på golvet och går till nästa grej, gärna ngt hårt. Stängde dörren ett tag för jag vart tokig när jag ade sovmorgon men då var ju parfymflaskorna i hallen väldigt skojjiga att ta ner så det gick inte. Min hona hjälpte även honom genom att öppna dörren till sovrummet så han kom in och kunde fortsätta. HUrsomhelst, när jag väl gått upp och går på toa ex. då sitter han och naffsar mig i fötterna och benen tills jag äntligen går och fixar iordning mat. Kan vara lite jobbigt :smirk:

ibland låter det även som om han säger "mamma" när han jamar hahah
 
Sv: Vad gör din katt?

Min katt är en riktig surmaja. Hon älskar när man kliar och klappar på huvudet... men nåde den som rör bakdelen eller svansen! Särskilt om hon ligger eller sitter. Lyfter man upp henne är hon antingen hur kelig som helst och ska pussas och stryka sig mot ansiktet, eller så jamar hon ILSKET och tar till tänder och klor för att bli nedsläppt. Min bror älskar att reta henne, hon blir skitarg men hon går aldrig därifrån utan är samtidigt väldigt sällskaplig. Hon kan oxå hämnas. T ex slå en i huvudet med tassen utan synbar anledning. Knäpp! Hon äter oxå grönsaker. Ärtor, majs och paprika blanding helst.

Min mammas katt är däremot en gosis! Men inte med vem som helst. Bäst är att gosa i badrummet... hon kan gå och jama högt tills man följer med henne dit och gosar. När hon ändå är där ska hon dricka direkt från vattenkranen. Mycket roligare än skålen i köket!
 
V

Visa

Sv: Vad gör din katt?

En av mina katter ska jämt hoppa upp på en då man har varit borta och kommer hem. Han sätter sig på marken framför en, börjar vicka på svansen och baken, och hoppar upp i famnen. Sen drar han sig upp och börjar kramas, han måste sakna mig mkt :D
Min andra katt ska jämt ligga på höga ställen.
 
E

elvisS

Sv: Vad gör din katt?

min ena katt pratar..när man säger tex hans namn så svarar han :)
 
A

Aight

Sv: Vad gör din katt?

min katt Lill-Stina :love: ÄLSKAR att bada och duscha!!
:) när man duschar så kommer hon in i badrummet och sätter sig framför duschen och jamar tills hon får gå in! hon får tyvärr inte bada så ofta som hon vill för hennes skinn torkar ut:(
En gång när jag låg i badet hoppade hon i själv och började simma runt tills matte sa att det va nog..
sen är det super härligt att bli torkad oxå:D

en hälsning till min super katt..... DU ÄGER:banana:
 
M

mizzcat

Sv: Vad gör din katt?

Kanske inte så ovanligt...Honan är en riktig gosunge, sitter i famnen som en bäbis och stryker sig mot kinden på en. Hon pratar väldigt mkt också, mest när hon vill ha nånting. När hon är riktigt busig piper hon fram genom lägenheten, springer och jamar samtidigt.

Hanen har sin kvällsrutin, då han går omkring i lägenheten och ropar som en marskatt, sen hämtar han sin favoritleksak "fisken" och lägger den i sängen. Aldrig nån annan leksak. När jag duschar står han utanför dörren och jamar hjärtskärande tills jag kommer ut, får han vara där inne sitter han ändå och skriker? Han letar plast i soporna och drar fram det. Han gillar också att hämta bindor i badrummet och sprida ut i lägenheten, halvtuggade. Han är också en mästare på att bryta sig in i stängda skåp och garderober, men nu har vi barnsäkert överallt så han tar sig inte in.

Gamla honan öppnade dörrar, aldrig att man fick vara ifred för henne. Hennes kvällsrutin var att ligga på bröstet en stund för att sedan lägga sig brevid kudden och sova där hela natten. :love:
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 204 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hundhälsa V är en kastrerad risenschanuzerhane. Jag har haft honom sen han var 6 månader. Han har alltid varit en energisk hund och ganska "hård i...
Svar
19
· Visningar
1 674
Katthälsa Behöver tips om hur jag kan lösa utfodringen till katterna på ett smidigt sätt. Tre katter, kastrerade honor på 9, 3 och 1 år. De får...
Svar
15
· Visningar
1 534
Övr.Katt Jag behöver bollplank och råd, jag mår som ett ruttet äpple. I somras träffade jag en ny kille, båda blev blixtkära. Vi har inte varit...
5 6 7
Svar
120
· Visningar
11 624
Övr.Katt Jag har fyra stycken. En hane och tre honor. Är helt såld på rasen. De ger en sån otrolig kontakt och glädje. Klängiga och keliga och...
Svar
12
· Visningar
1 101

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Ridbyx-tips
  • Sto efter fölning

Omröstningar

  • Plast eller guld?
Upp