Lek & tjatter Vad gör vi? CI *101

Status
Stängd för vidare inlägg.

karamelldrottningen

Trådstartare
Grejat i trädgården en del nu på kvällen. Byggt en kompost av pallkragar (tog lite längre tid än jag trodde det skulle ta) och rensat i rabatter och det bästa av allt äntligen kopplat in en slang som räcker ända till odlingarna. Finns det något som är mer irriterande än en slang som är precis för kort?! Nej precis.
 
Vaknade till solsken och fågelsång för en liten stund sedan. Känner mig ovanligt pigg och glad idag faktiskt, vet inte om det är för att vi sovit med sovrumsfönstret på glänt hela natten eller vad det beror på. Har i princip varit på konstant surf*tte-humör senaste tiden men idag känns det faktiskt bra.
 
Jag vaknade ovanligt tidigt idag och har redan hunnit med frukost. Det står i viss kontrast till att jag under en period sovit extremt mycket.

Undrar vad jag ska göra idag nu när jag är uppe och känner mig speedad.
 
Vår altandörr går inte att stänga. Lyckat.. Har felanmält det till hyresvärden. Men det är väl inte högsta prioritet så det lär väl dröja innan vi kan låsa dörren..
Nu ska jag skära ut lite vinyltryck!
 
Funderar på vad jag ska skriva till gårdagens ”dejt”. Känns taskigt att bara skippa att höra av sig. Även om det skulle matcha min typ onda personlighet :p Samtidigt orkar man ju inte med klyschor som ”its not you its me” 😅
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

  • Hoppar och biter
  • Feminism och kritik
  • Tips till nybliven tonårsmatte

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp