Tjatter Vad gör vi? Del CX

God Morgon :) ! Jag ska strax sätta fart med att duscha och åka och handla. Ska veckohandla mat - plus möta upp med föräldrarna som ville att jag skulle handla en sak åt dem också - och sedan in en sväng på IKEA för att köpa förvaringshyllor. Planen är att städa upp en förrådsyta idag, som ser helt :wtf: ut. Allt ligger i en hög huller om buller. Inte bra!

Eventuellt åker jag också till Rusta och handlar tak- och väggfärg till mitt renoveringsprojekt :) .
 
Morgonpromenad med hunden. Rast vila vid en slogbod vid grannens åker. De grillade nog igår. Ett grillgaller har totalt hypnotiserat hunden som slickar och slickar.
Tyst och lugnt och knappt ens några fågelläten. Svag bris som får gräset att vaja
Helt ok morgon. Inte det spöregn som hade utlovats.
 
Har precis gjort det svenskaste någonsin - skrivit en lapp till en granne :D Visserligen inte en arg lapp utan en snäll, men någon av våra grannar ställer ALLTID ut sin soppåse i trapphuset och låter den stå där tills hen sannolikt lämnar lägenheten nästa gång och tar med sig den till gården. Vilket gör att det ungefär varannan dag står en soppåse precis utanför vår dörr. Inte så värst trevligt, och jag vet inte vilken granne det är heller. Nu har det stått en påse där sen igår vid 16-tiden :grin: Så jag satte en lapp på påsen ”Hej! Släng gärna dina sopor direkt :)” Hoppas lappen tas emot på rätt sätt och att hen tänker lite mer på sina grannar framöver.
 

Hästfolk

Häst

  • Ridstövlar till barn

Hästavel och Grenar

  • Dräktiga ston 2019/2020

Allmänt

  • Mindler-appen

Fritid

Barn

  • Potträning

Hund

Katt

Andra Djur

  • Shazam för fågelläten?

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp