Tjatter Vad gör vi? Del CXII

Hade tur när jag kom hem idag, bara några meter innan porten så började det droppa och när jag kommit in i lägenheten så såg jag att det var värsta stormen ute :rofl: Någon gång ska man ha tur också! :D

Hade tänkt göra någon ordentlig middag men det åskade lite, orkade inte stå med en halvkall middag om proppen gick. Så det fick bli fil istället :p
 
Städar ur uthuset .Har blivit 5 sopsäckar idag och 6 banankartonger .Hittar mycket kul där .Idag blev det kyrkligt .Sångböcker böcker från frälsningsarmen och en del biblar .Den äldsta vad från 1851 resten var från runt 1900.Dom hamnade åxo i en säck :angel:
 
Ungefär sådär ser grannens kaniner ut. Och de äter jag :)
Men så äter jag lammen jag sett i hagen också och på den tiden vi hade nöt åt jag dem med.
Men jag föstår hur du tänker. Jag har nog alltid sett dem som köttdjur också.
Kommer ihåg när jag var liten och vi åt lammstek hemma (från våra egna lamm). Brorsan typ 5 år bara "Mmmmm vad gott, det är nog Vitnos!"
 
Tjoho, ser ut som att det inte tänker regna i morgon. I dag har jag bekantat mig lite med lilla russet. I morgon ska vi påbörja lite renodling av hjälper och nosa lite på skänkelvikning om det känns bra.

Var lite purken då väderprognosen sa att det skulle ösregna hela dagen i morgon. Inte hela världen, men är ju lite kuligare att rida när man inte är dyngsur :up:
 

Hästfolk

Häst

Hästavel och Grenar

Allmänt

Fritid

Barn

  • Kostnad födelsedagspresenter

Hund

  • Hjälp!

Katt

Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

  • Följare?
Upp