Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Vad gör vi? Del CXX

Status
Stängd för vidare inlägg.

athena_arabians

Trådstartare
Fått en vaxpropp och håller med med vaxol sedan igår. Det gör ju inte ont men är störigt som f-n.

---Sedan small det till i tvättstugan precis och en av maskinerna dog med min tvätt inlåst i sig. Så nu får jag försöka jaga reda på fastighetsskötaren (som inte jobbar jour) och vänta in upplåsning av maskin för att få tillbaka blöt tvätt. Vill helst inte att den ska ligga där och ruttna till imorgon eller när nu tvättmaskinsreparatören kan komma i veckan.

Finns det något smidigt sätt att övertala en låst maskin att öppna luckan?

Den bara blickar felindikation. Jag har försökt det vanliga, avstängning och nystart, avstängning och start på nytt tvättprogram, stänga av elen till den maskinen och nystart. Det blir bara blink blink.

När min tvättmaskin är låst och jag vill öppna för att lägga in mer tvätt när jag glömt något så måste den vara avstängd rätt länge innan låset släpper. Kanske väntade du inte tillräckligt länge?
 
Hämtat paket. ICA Maxi har ÄNTLIGEN tagit sitt förnuft till fånga och flyttat kölappsmaskinen bort från disken i förbutiken. Fram tills nu har den stått precis bredvid kassan, och man fick ta sig ända inpå de som stod vid disken för att kunna nå att ta en kölapp. Helt ologiskt.... :crazy: Och självklart blev det inte bättre av att många tog en kölapp och sedan stod kvar på samma fläck, i stället för att flytta sig bortåt/utåt, när de väntade på sin tur.

Mamma och pappa behövde också ett par saker från Jem & Fix, och där var det såpass folktomt att det var enkelt att hålla stora avstånd :up: .
 
Stallet på morgonen och sen gjorde vi pannkakor :d

IMG_20201108_113954.jpg
 
Har precis varit iväg och tränat, vilket var skönt och svettigt, jag fick röja bort en del negativ energi.

Nu hemma igen med gullefjunet Kissekatt kuttrandes bredvid mig på skrivbordet. Hon lägger sig ihoprullad med ryggen emot bokhögen till höger och tassarna in emot datorns tangentbord. När jag ska trycka på enter får jag försynt flytta en vit framtass åt sidan. :p:love:

Kutter-kutter-kutter.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Liknande trådar

  • Låst
Tjatter Jag försöker vakna och katten är ute och studsar runt. Det ser ut att bli en fin dag med solsken :up:
99 100 101
Svar
2 003
· Visningar
52 274
Hemmet Min soffa (förutom att jag inte får på överdraget på divanen) är i ganska risigt skick. Den är kanske 12 år gammal och två katter i rad...
Svar
9
· Visningar
374
Trädgård&Växter Bästa tipsen för att få någon frukt på Djungelgurkor? Jag har två stycken plantor ståendes i fönstret som det inte händer så mycket...
Svar
0
· Visningar
127
Juridik&Ekonomi Jag tänkte anordna en liten, coronasäker loppis på min ridbana om någon vecka. Det kräver tillstånd från polisen, så jag började fylla i...
Svar
9
· Visningar
191

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • OS Hoppning
  • OS i hoppning 2021

Omröstningar

Upp