Lek & tjatter Vad gör vi nu då? Del XCVIII

Har just ätit frukost, ska brygga kaffe och försöka mig på Melodikrysset nu. Fast brukar va tråkigt själv, brukar lösa det med mamma och hennes sambo.
 

Soffan74

Trådstartare
Också vaken tidigt idag :) ! Steg up 5:45 och släppte ut hästarna och sedan somnade jag inte om igen. Det är ju ljust ute numera.... Men jag är rätt nöjd. Känner mig hyfsat utvilad och ska nog dra iväg på en "skattjakt" idag, dvs ett par loppisbesök, och då är det ju bra att vara uppe lite tidigt.
Är ledig idag men vaknade 5 ändå
 
Sitter på tuben, ska ner och jobba några timmar. Därefter förbi en PR-byrå där en kompis ska ha lite öppet hus pga födelsedag. Jag hade varit rånervig att hålla fest för typ 50 pers i ett showroom med dyra designerkläder. Tänk ett rödvins-spill liksom. Men YOLO! 😅🍷
 
Borde läsa om dyslexi men prokrastinerar igen.

Det är Buke, att städa, eller titta på QI på tuben... Sandi Toxvig :love:

Kissarna vill inte umgås, en snarkar inne i sin grotta, och den andra är försvunnen. Försökte vifta lite med deras (fd mitt) pyjamassnöre förut i förhoppningen att nån ville umgås men icke.
 
Vad är egentligen oddset att man - på loppis - hittar i princip EXAKT den lampskärm man hade föreställt sig att man behövde till den Tradera-fyndade lampan 😲???? Storleken är exakt rätt. Färgen är precis den gröna som jag hade föreställt mig (och som matchar löven på rosorna på lampfoten). Den här hel och ren (ser knappt använd ut). Och den kostade mig endast 20 kr. Det är faktisk på riktigt nästan lite kusligt..... :nailbiting: Men bra :D !
 
Drömde om kyckling till middag så det blir kyckling
Märklig dröm där mamma och pappa levde och ja kaos var det
Drömmer mycket om flytt och att mamma och pappa lever
Underligt det där
 
Dricker kaffe och tjurar för att jag får grovstäda hemma istället för att vara på nosework med hunden (vi har magsjuka hemma :yuck:)
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • ..

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp