Lek & tjatter Vad gör vi nu? XCVII (Del 97!)l

Har förkylningsont i hela kroppen och blev täppt i näsan för en stund sedan. Lyckat :grin: Sååå, nu har jag gjort soppa. Tänkte att det är bra om jag äter något bra som kroppen får energi av, så att den orkar bli frisk. Egentligen vill jag bara ligga under en filt i soffan och äta glass...
 
Jaha, får sjukskriva mig idag.. Mår inget vidare. Har inte råd att vara hemma :arghh: Och vem ska ta mina objekt? Nu slog det mig dessutom att jag inte fick tillbaka vikarienycklarna från vikarien i fredags :nailbiting: Illa!
 
Hoppsan, två kollegor sjuka och två andra skulle egentligen börja senare idag. Så jag sitter själv här på kontoret :cautious: Jag som skulle städa alla kaffemaskiner .... Men det får vänta tills någon kollega kommer.
Någon måste ju hålla huset stående :p
 
Nu är de förbannade myrorna tillbaka :rage: Men istället för några hundra myror är det nu tusentals :eek: De springer från ytterdörren, genom hela lägenheten, genom köket och sen till sopnedkastet :crazy: Hade ju varit lite bättre om det fanns något logiskt i själva lägenheten de hittat som man kunde städa undan.
 
Visste du att det finns ett par tecken i det svenska teckenspråket som tillhör den norrländska dialekten? Det norrländska tecknet för apelsin är någorlunda logisk (fast vem klämmer apelsinjuice i ögonen :confused::cautious:) men tecknen för blöt (vad har gropen i hakan med det att göra?O_o) och härma är helt ologiska :rofl: Jag älskar dem men de är knasiga :D
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

  • TIETSES CHOICE DE LUX

Hästnyheter

Bukefalos

  • Krasch i Chrome
Upp