Tjatter Vad Görs? Del CVIII

Status
Stängd för vidare inlägg.
Sov tre timmar efter jobbet
Nu eldar jag och dricker kaffe.
Tänkte ta med jobbdatorn hem men avstod
Behöver en paus i helgen med de långa dagar som blir med samtal efter skolan slutat
 
Imorgon på fikastunden på jobbet (som vi brukar vara med på fredagar) så har vi fått en inbjudan för att fira Djurgårdens vinst (eh var det i SM eller nåt?) med tårta - men som AIK:are känner jag för att säga nej :mad:
Men det är min fikastund under veckan :cautious: Plus tårta.

Synd att jag inte har någon AIK tröja som jag kunde ha på mig imorgon :angel::D

(Tur att jag inte tar det så seriöst, vilket märks väl i att jag inte ens vet vad de vann ;):rofl:)
Jag hade blåvägrat! Nu är det dock inte någon risk att fira Djurgården för på mitt jobb håller majoriteten på Sveriges bästa lag :cool:
 
Jag såg lite fina skydd man kunde ha runt foten i affärer och på nätet. Så kan man ha en bra praktisk fot och sedan något snyggt runt. :up:
Har i USA har man (alla!) en typ filt over foten i stallet for mattan man brukar ha i Sverige. Jag har en absolutely adorable hemgjord filt (nar man syr ihop olika rutor med tyg, kommer inte ihag vad det heter :o) med nallar med julmotiv.

De kan se ut hur som helst, det har ar det forsta jag hittade :p
tree.jpg
 
Jahapp. När tacosen precis blev klar och jag öppnade paketet och möttes av totillasen har möglat blev jag ju väldigt glad. Dynga 👎.
Okej antingen bor du hos mig eller så är det ett större problem, vi åt också tacos men utan bröd för vårt var också mögligt. Bäst före mars 2020. Santa Marias, var det ditt också?
 
Jag hade en tid i dag nar min mag-doktor skulle ringa. Nu var han foraldra ledig sa istallet ringde kirurgen som jag ocksa har haft. For mig ett mycket viktigt samtal ... som jag missade da jag har telefonen stalld sa att den inte tar emot samtal som kommer som, typ, "okand". 😫 Jag ringde tillbaka nar jag insag att det var missat och fick veta att doktorn inte var antraffbar da, men hon skickade honom ett meddelande att jag ringt.
10 minuter senare ringde han 😍 och vi pratade atminstone 20 minuter. Han sag till att en skoterska ringde tillbaka sa vi kunde "schedule" en ny tid nar jag kommer in i January for att traffa min vanliga doktor. Jag alskar mitt sjukhus. ❤
 
Sambon fick åka bort till macken ett stycke bort och köpa nacho cheese som rädda middagen 😄.

Japp samma bästföre datum, japp samma märke! Köpt i Norrköping.
 
Jag tyckte jag var ute i god tid, men tydligen inte tillräckligt.
Att vänta tills nu är inte att vara ute i god tid när man bor som du gör. Jag bytte i mitten av oktober när det blev en köldknäpp eftersom jag är beroende av bilen för att kunna ta mig till jobbet. Jag vägrar köra på sommardäck när det finns risk för is/frosthalka och snö.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Hästmänniska och Häst

Hästavel och Grenar

  • Födda 2017 del 2

Hund, Katt och Andra djur

Allmänt, Fritid och Barn

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp