Lek & tjatter Vad har du för adventskalender i år?

#85
Kan ju också uppdatera med vad som var i första luckan av kalendern från LookFantastic, en HD Brows Contour and Colour-palette! Inte för att jag sysslar med contouring, men den innehöll iaf en puderfoundation som _nästan_ är ljus nog för dagligt bruk. :)
 
#88
Mitt första te var svart te med smak av passionsfrukt. Jag gillar vanligtvis inte fruktsmak på te men detta var ok, dock inget jag kommer köpa framöver.
 
#91
Kahls hade ett glöggte i första luckan, räcker till tre koppar för mig. Men skulle nog varit böst att brygga en hel kanna för att få alla kryddor med i varje kopp, nu blev det lite svag kryddsmak.
 
#97
Sen jag var barn har jag varje år (med några års uppehåll pga att jag inte hittat den för att den låg längst ner under typ 20 kartonger med böcker) läst boken "Julmysteriet" av Jostein Gaarder. Varje kapitel är döpta efter dagarna i december fram till jul så då läser jag ett kapitel om dagen. Så otroligt mysig och härlig bok, jag bryr mig inte om att jag kan den i princip utantill för jag bara älskar den.
Åh, den läste jag när jag var liten! Jag gillar verkligen Jostein Gaarders böcker! Julmysteriet kommer jag ihåg att jag har läst och att den var bra men jag minns den inte alls.
 
#99
Gårdagens te i min kalender var ett grönt med citron och ingefära. Gott! Dagen var ett svart med tropiska frukter, också gott även om just fruktteer inte är min favorit på vintern (nu vill jag ha lite tyngre kryddiga smaker). Blir spännande imorgon att se vad det blir för nåt!
 

Hästdiskussioner nu

  • Fel hingst efter DNA analys
  • Avmaskat utan ägarens vetskap
  • Dressyrsnackis 14

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • Smakråd!

Radannonser

  • Underbart fuxsto stäljes.

Hästnyheter

Bukefalos

  • Krasch i Chrome
Upp