Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Quorn finns i många former och smaker. Och jag personligen tycker det är en bra "köttersättningsprodukt" (även etiskt, då den inte kräver skövlade regnskogar för tillverkningen som soja gör, utan det består av betydligt mer industriellt framställt svampprotein)Har testar quorn tidigare men aldrig fått de att smaka annat än gummi. Så vågar nog inte på de
Quorn finns i många former och smaker. Och jag personligen tycker det är en bra "köttersättningsprodukt" (även etiskt, då den inte kräver skövlade regnskogar för tillverkningen som soja gör, utan det består av betydligt mer industriellt framställt svampprotein)
I en gryta hade jag använt antingen "bitar" (hos oss används de istället för kycklingbitar) eller strimlor.
Sen finns ju alternativet att göra en gryta på baljväxter. Själv är jag larvigt förtjust i kikärtor, fast jag har haft lite svårt att komma på några bra recept. Chana masala var vansinnigt gott när jag åt det på indisk restaurang, men hemgjort blev det inte lika bra. (jag måste träna mer)
men googla reda på ett recept på chana masala, det funkar med potatis.Brukar laga en del vegetariskt, men just nu står de bara stilla i huvudet. Använder sällan ersättningsproduker utan i stället gör jag tex morotsbiffar med keso i (då brorsan äter mjölk och ägg)