Radannons Vill du ha en egen ponny från Irland?

Andreagarden

Trådstartare
Nu anländer två nya ponnyer från Irland till Anderagården, vill du sköta-rida någon av dem?
Som om det var din egen? Utan att köpa och kanske inte varje dag!
Låter det för bra för att vara sant? Men det är sant, för på Andreagårdens Ridcenter kan du hyra din ponny 2-7 dagar/vecka, alltså precis så mycket som du önskar.

StartAndreagarden.jpg

Du som vill lite mer med din ridning, har du möjligheten nu, då våra hästar och ponnyer är välskolade inom både hoppning och dressyr och ridutrustning till de olika ridgrenarna ingår alltid till hästen. Du sköter din häst/ponny som om den var din egen och du rider instruktörsledda lektioner och egen självständig ridning, i ridhus eller ute.

Hästen/ponnyn du hyr är alltid uppstallad på vår ridanläggning och du är genast med i vårt trivsamma ridgäng som tränar och har kul. Vill du, så åker vi ut och tävlar tillsammans, både roligt och bra för alla som inte vill eller kan åka ut och tävla själva.

Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning i Räng, utanför Höllviken. Anläggningen har ridhus, 84x20 m, stor utebanan och stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Plus ett stort antal fina rasthagar i anslutning till anläggningen där din häst får daglig utevistelse.

Andreagårdens Ridcenter har träningsmöjligheter för både mindre vana och avancerade ryttare. Vi erbjuder markarbete-, hopp- och dressyrträning för etablerade tränare varje vecka som ger dig möjlighet att utvecklas långt, då även som tävlingsryttare om du önskar. A-hopptränare Ted Nätterqvist har lektioner 1 gång i veckan + ett flertal hoppkurser under året.

När du hyr din ponny 2 dagar/vecka ingår en privatlektion/vecka (3 ryttare/lek) i månadshyran, andra hyrdagen är det fri ridning. Hyr du flera dagar är det självständig ridning de övriga dagarna och då kan du delta i våra olika träningslektioner/kurser inom både hopp och dressyr.

Ring Eva-Mari Bengtsson 0706-620392 eller maila info@andreagarden.se för mer info.

Läs mer om vår verksamhet och se fler bilder och på vår hemsida: andreagarden.se.
 

Hästfolk

Häst

  • Födda 2015

Hästavel och Grenar

  • Födda 2017 del 2

Allmänt

  • Vad gör vi? Del CXII

Fritid

  • Inredningstråden!

Barn

  • Höstföräldrar 2020

Hund

  • 1 års vaccin

Katt

  • Efter kastrering honkatt

Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp