makarontanten
Trådstartare
Gott, gott, jag har fått tre oerhört fina och stora gösar av en vän som fiskar mycket.
Gös är otroligt gott ( en av de bästa matfiskarna för mig), men jag är otroligt dålig på att tillreda fisk om man nu inte köper färdiga fileer i affären....
Så, nu sitter jag här med tre fina gösar i frysen. Huvuden och magen är urrensat, men resten då. Hur tillagar jag dessa läckerheter på bästa sätt? I ugn? Stekta på platta eller i ugn? Med fyllning i på plattan, eller ugnsbakat med eller utan fyllning? Ska jag "rensa" bort mer inför stekning/ugn? Hjälp! :-)
Gös är otroligt gott ( en av de bästa matfiskarna för mig), men jag är otroligt dålig på att tillreda fisk om man nu inte köper färdiga fileer i affären....
Så, nu sitter jag här med tre fina gösar i frysen. Huvuden och magen är urrensat, men resten då. Hur tillagar jag dessa läckerheter på bästa sätt? I ugn? Stekta på platta eller i ugn? Med fyllning i på plattan, eller ugnsbakat med eller utan fyllning? Ska jag "rensa" bort mer inför stekning/ugn? Hjälp! :-)