Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag åt det vegana alternativet i studentutfodringen. Någon rätt menlös gryta, serverad med rotselleripuré och DET var inte dumt! Klart utvecklingsbart.
Selleribiff. Denna parodi på "vegetariskt alternativ" som ödelade många måltider i min ungdom.Finns det nåt alls med rotselleri som inte blir gott? För egen del har det blivit basvara, både som tillbehör och huvudråvara.
Selleribiff. Denna parodi på "vegetariskt alternativ" som ödelade många måltider i min ungdom.
Jag menar tjocka, grovfibriga nödtorftigt panerade och stekta skivor.Jag gör rotselleribiff som jag tycker är supergod med en pepparsås. Men du menar typ något färserat blandat?
Jag menar tjocka, grovfibriga nödtorftigt panerade och stekta skivor.
Men pga trauma var det över 20 år sen sist.
Du kanske undkom det (med panering) som vegetariskt alternativ till allt från pannbiff till rådjurssadel i dina känsliga tonår?Jag som älskar stekta skivor (utan panering) rotselleri med olika såser.
Swacos!Vad åt vi egentligen innan den INFLUERADE tortellinins intåg (mitt i särklass största bidrag till mänskligheten btw)?