Hästnyheter Ånge Ridklubb har polisanmälts

tja... nar man borjar lasa texten later det som att det ar helt hemska personer som sitter i styrelsen, men det finns en del saker i texten som faktiskt tyder pa att familjen inte direkt ar flackfri den heller.

t ex citatet ' De börjar anklaga henne för saker. De höjde också rösten och lutade sig över henne. Till slut börjar hon gråta. Det är möjligt att hon gjort någonting fel men så får man ändå inte bete sig mot ett barn, säger mamman.' ar valdigt intressant...

och vad ar det egentligen som ar speciellt med familjens ekonomi? det maste ju finnas nagon ANLEDNING att det pratas om den, kan det vara sa att familjen ar for fattig for att betala stallhyran? eller bara har rad att ta ut hovslagaren en gang i halvaret?

okej, det ar aldrig ratt att trakassera manniskor i stallet, gor de nagot fel ska de varnas och hander det igen ska de slangas ut, men jag skulle garna vilja veta ridklubbens syn pa saken.
 
B

**BORTTAGEN**

Hehe
Jag känner till det stallet. Men men ja tror inte att de e styrelsen de e fel på... familjen e nog inte fläckfri som du säger. fast va vet ja!!!
Knäppt att de ska behöva polisanmäla ridskolan. Typ att de vill ge igen så mycke som möjligt å anmäla var de "värsta" de kunde hitta på.

Ingen från Ånge Ridklubb här som kan förklara?
 
Upp