Sv: sallad för 7 personer
Undvik nötter.

Kusinen tål inte tomat så hon brukar ha i hela coctailtomater, då är de bara att pilla undan utan att de lämnar tomatslaffs.
Någon god sallad, vitkål, majs, gröna äpplen, melon, gurka, paprika, fetaost.... Ha i det som det är säsong på och som ser gott ut! Det mesta i salladsväg kan man ju pilla undan om man inte tål det, och jag tror generellt sett att det bara är tomat som kan vara riktigt känsligt hos vissa.
Det går oftast åt mindre sallad än man tror och jag gör alltid för mycket, men det håller någon dag extra i kylen och är den god så går den åt! Blanda i ris och tonfisk så har du en middag till!
I somras jag nog i typ en gurka, ett halvt salladshuvud (eller ett knippe om du köper sån "bukettsallad"), en eller ett par paprikor, en majsburk, en halv melon, ett halvt vitkålshuvud, ett eller två äpplen, en burk tärnad fetaost... Räckte nog till två grillkvällar, så styvt 10-15 portioner.
Sen beror ju mängden på vad som serveras till! Ska salladen vara huvudrätt eller tillbehör bara?