honung
Trådstartare
Våra äppelträd på gården dignar av äpplen och päron och jag och några grannar har spenderat några timmar av dödsångest klättrandes på stegar för att hinna plocka de finaste frukterna innan de blåser ner. Jag har skalat och klyftat och fryst in äpplen så att jag kan leva på äppelpajsdieten hela vintern så nu tänkte jag mig göra äppelmos. Har gjort det tidigare men då konserverat i glasburkar vilket då gjorde att moset tappade sin gyllengula färg (trots askorbinsyra tillsatt) och förvandlades till brunmos vilket gjorde det mindre aptitligt.
Nätet dignar av äppelmosrecept liksom äppelträden dignar av frukter, och jag får beslutsångest.
Ge mig dina bästa äppelmosrecept! Eller enklaste och godaste äppeldrickan! Och vad gör man bäst av päronen? Jag vet inte vilken sort det är, men de är små knubbiga och droppformade, smakliga, söta men inte supersaftiga.
Nätet dignar av äppelmosrecept liksom äppelträden dignar av frukter, och jag får beslutsångest.
Ge mig dina bästa äppelmosrecept! Eller enklaste och godaste äppeldrickan! Och vad gör man bäst av päronen? Jag vet inte vilken sort det är, men de är små knubbiga och droppformade, smakliga, söta men inte supersaftiga.