PrittePuff
Trådstartare
Jag kommer ihåg att jag läst här på forumet om några som smälte Ahlgrensbilar i grädde och sedan vispade och hade i tårta.
Går det gör liknande med nåt saltlakrits? Ska jag sikta på djungelvrål eller turkiskpeppar? Liksom hårda eller mjuka saltlakrits?
Sen har jag svagt minne av att några även har tipsat om lemon curd i tårta? Om man ska ha lemon curd i marängtårta, ska jag blanda curden med vispad grädde och breda ut blandningen? Eller breda ut curden på marängen och sen grädde över?
Är sugen på att överraska jobbarkompisarna med en ny tårtkreation

Går det gör liknande med nåt saltlakrits? Ska jag sikta på djungelvrål eller turkiskpeppar? Liksom hårda eller mjuka saltlakrits?
Sen har jag svagt minne av att några även har tipsat om lemon curd i tårta? Om man ska ha lemon curd i marängtårta, ska jag blanda curden med vispad grädde och breda ut blandningen? Eller breda ut curden på marängen och sen grädde över?
Är sugen på att överraska jobbarkompisarna med en ny tårtkreation