Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Jättebra tråd för mig som sitter hemma och jobbar ca två dagar i veckan. För det mesta blir det så att jag sitter och jobbar tills jag är tokhungrig, då slänger jag allt jag hittar i stekpannan... Egentligen skulle det ju kunna bli så mycket bättre. om jag bara planerade lite.
Färsk pasta, körsbärstomater, babyspenat och bacon är en klassiker. Gärna tex svamp och sparris om jag har det hemma. Fräser på grönt och bacon, ibland adderar jag lite vitlök och chili i, ibland en skvätt grädde/crème fraiche/youghurt.
Går att variera i det oändliga Pasta är så jädra enkelt att fixa till något av. Tonfisk, mayo, majs och crème fraiche i en röra är också gott, antingen till pasta, till bakad potatis eller på rostbröd!
Foder & Strö
Jag har äntligen en analys på vårt grovfoder, och sitter därför och försöker räkna på hur vi ska fodra.
Vi har en lite låg kvot (5) och...
Hästmänniskan Jag är en rutinerad ryttare men är även 50+ och med två års gamla frakturer i ryggen. Jag rider och hoppar regebundet, van att rida lite...