Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Dela dom, in i ugnen på hög värme med skalsidan upp. Ta ut när dom är mjuka och skalet är mörkt/ svart. Låt svalna och dra av skinnet. Strimla o lägg i burk med olivolja. Använd paprika och olja i sallader.
Ibland har jag rostat dem i ugnen och sedan mixat ner det i tomatsås som extra krydda (och haft de i ugn med typ lök och timjan/ rosmarin med lite olivolja på).
Trädgård & Växter
Snart är vintern här. Dags att börja planera för övervintring av växter!
Jag har bland annat citron, banan och pelargoner sin jag vill...
Trädgård & Växter
Runt hela huset ligger stenläggning, ca 150 kvm... Mycket vackert men... Inte längre. Jag hade på känn att det skulle bli såhär men...
Trädgård & Växter
Någon som har en aning om vad för ägg det här är? De är ”utomhus” (på en physalisplanta på inglasad altan, men som dagtid är öppen vid...
Gravid - 1år Fast det går ju bra sen när bäbis har kommit. Och som sagt dålig info tycker jag, kunde stått tydligt och klart. Iom att jag redan fått...
Hundavel & Ras Jag tycker inte att det är jättetydligt i de mindre, arbetande terrierraserna till exempel. Viss könsprägel, men inte särskilt uppenbar...