A
ad_hoc_80
Hage 1: Ny vall där vi nyss huggt hö, dvs kvar är "stubben" (i o f s ganska lång och grön)
Hage 2: Äldre vall som är putsad en gång tidigare i våras, och där gräset är rätt långt nu, men inte alls gått i ax ännu.
Jag tänker att det rimligen inte kan finnas mycket kräm kvar i stubben. Vill man kväsa ogräs så ska man ju klippa dem när de är i blom, för att suga energin ur växten.
Å andra sidan innehåller ju ett längre och saftigare gräs mer vatten, och borde ge en större mättnadskänsla snabbare, och kanske minska själva energintaget.
Någon som vet?
Hage 2: Äldre vall som är putsad en gång tidigare i våras, och där gräset är rätt långt nu, men inte alls gått i ax ännu.
Jag tänker att det rimligen inte kan finnas mycket kräm kvar i stubben. Vill man kväsa ogräs så ska man ju klippa dem när de är i blom, för att suga energin ur växten.
Å andra sidan innehåller ju ett längre och saftigare gräs mer vatten, och borde ge en större mättnadskänsla snabbare, och kanske minska själva energintaget.
Någon som vet?