Jag har bakat ikväll. Mitt vanliga matbröd som jag alltid gör. Det blev konstigt i smaken.
Det enda nya i sammanhanget är att jag köpte "ugnspapper" på ICA som är teflonbelagt. Dvs det ska kunna användas om och om igen.
Sköljde av "papperet" under varmt vatten innan användning och sedan la jag det på plåten.
Kan det vara något märkligt med teflonet? Något farligt?
Någon som varit med om något liknande.
Brödet smakar.. lite kemiskt? Jag ska prova att skära av skorpan undertill nästa gång jag äter det. (nu ligger allt i frysen)
Kollade förpackningen noga och det står ingenting om noggrann, speciell disk innan man tar det i bruk.
Det enda nya i sammanhanget är att jag köpte "ugnspapper" på ICA som är teflonbelagt. Dvs det ska kunna användas om och om igen.
Sköljde av "papperet" under varmt vatten innan användning och sedan la jag det på plåten.
Kan det vara något märkligt med teflonet? Något farligt?
Någon som varit med om något liknande.
Brödet smakar.. lite kemiskt? Jag ska prova att skära av skorpan undertill nästa gång jag äter det. (nu ligger allt i frysen)
Kollade förpackningen noga och det står ingenting om noggrann, speciell disk innan man tar det i bruk.