Bunkrar dyra klänningar

Status
Stängd för vidare inlägg.
Livet rullar på som vanligt. Dom första typ 2 minuterna när jag vaknar på morgonen känns verkligen allt som vanligt. En barnfot som sparkar mig i ryggen; Dom vanliga krämporna. Eller? För då minns jag plötsligt att världen är i kris. Kommer jag att få behålla mitt jobb som jag älskar? Kommer Erik bli sjuk? Han äter ju immunnedsättande medicin. Är han en riskgrupp? Vem vet.

Har tagit upp min gamla hobby att nätshoppa i ångestdämpande syfte. Absolut kontraproduktivt eftersom jag inte får mindre ångest av mindre pengar på kontot, och det enda jag vill handla är klänningar från typ Chloé, för att, jag vet inte, använda NÄR? När jag sitter i karantän?

Det finns två saker som får mig att må bra just nu. Hästarna och William. Det är så himla roligt att se honom utvecklas och hitta sin egen balans, våga testa saker som han aldrig skulle ha vågat för ett halvår sen. Det har kommit en självsäkerhet som inte fanns där förut, samtidigt som han visar stor ömhet och omsorg om hästarna. I dom stunderna tillsammans glömmer jag faktiskt bort att ha ångest.
 

Låt förnuftet segra, köp inte saker du inte har råd med. Kontakta VC för hjälp med ditt shoppingberoende!
 
Låt förnuftet segra, köp inte saker du inte har råd med. Kontakta VC för hjälp med ditt shoppingberoende!

Tack för din omtanke! :) Jag tror inte det är någon fara egentligen, jag har ju pengar, ett sparande osv men gillar att unna mig saker när jag känner mig lite nere, helt enkelt. Det går i perioder, ibland köper jag nästan ingenting (hade ett none-buying year 2008 ex, då jag inte köpte nånting annat än mat typ). Men nu har jag väl känt att det är lite "legitimt" att stödja handeln också pga rådande corona-situation och då triggas jag väl lite extra.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Att bjuda någon?
  • Jag gpr sönder
  • Bra hörlurar

Hund, Katt, Andra Djur

  • Akvarietråden IV
  • Uppdateringstråd 29
  • Hundrädda

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Burkfisk
Tillbaka
Upp