Florsocker i maränger

Vad är anledningen? Nu blir jag nyfiken.
Googlade och hittade:
Variera sockret

Genom att variera sockersort får man maränger med olika utseende och smak.

  • Strösocker ger neutral sötma och vita maränger.
  • Florsocker ger en mjuk sötma, sprödare konsistens och kritvita maränger.
  • Rörsocker ger aromatisk sötma och lite ”krispigt” bit. Färgen blir ljust crême/vit. Använd ekologiskt, Fair Trademärkt rörsocker.
  • Ljust Muscovadoråsocker ger smaken en kick av kola och mild lakrits. Färgen blir ljust brun.
  • Mörkt Muscovadoråsocker bör blandas med vanligt strösocker (50/50). Marängerna får en smakton av lakrits och färgen blir beigebrun. Passar perfekt ihop med kakao.
  • Farinsocker gör smaken mera ”kaxigt” aromatisk. Färgen blir brun.
http://hembakningsradet.com/maranger-maranger/
 

Liknande trådar

Mat med semlor, egentligen? Jag menar, en slät bulle; intetsägande. En stor slafs grädde; seriöst. Florsocker överallt i ansiktet. Ja... och...
9 10 11
Svar
204
· Visningar
9 116
Senast: Acto
·
IT & mobiler När jag ska läsa min mejl och klickar på outlook där jag har mejlen så öppnas LinkedIn. Varje gång. Vad har gått snett och vad gör jag...
Svar
1
· Visningar
199
Senast: Wille
·
Hemmet Går på lite lägenhetsvisningar just nu och har en inbokad i helgen. När jag går in på föreningens hemsida så står det där att de har...
3 4 5
Svar
97
· Visningar
3 725
Senast: jemeni
·
Samhälle Så var det dags för sommartid i natt. Det har varit en del diskussioner om att slopa sommartid, vad tycker Buke? Själv är jag nog ganska...
6 7 8
Svar
159
· Visningar
6 001
Senast: Sedna
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp