Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nej det du talar o är enzymatisk nedbrytning vilken mörar köttet. Förruttnelse är nedbrytning av proteinspjälkande bakterier vilket är ngt helt annat!Förruttnelseprocessen sätter igång i samma stund som djuret dör faktisktDärmed inte sagt att köttet är ruttet, men med syrekontakt så går den snabbare och med "fel" temperatur så går den ännu snabbare och då blir köttet gråbrunt först, doftar lite skumt och sen blir det dessutom klibbigt.
Inte för att vara den som är den, men "vad var det jag sa"![]()
Det är bara den förruttnelseprocess som startar iom att djuret dör som gått för långt. Jag skulle inte äta sånt
Luktar det surt är det inte bra, men färgen i sig är en väldigt dålig indikator på om köttet är dåligt eller ejDet luktade tyvärr surt, så det vara bara att köpa nytt![]()