Boj
Trådstartare
En sak som jag undrar mycket över, jag har noterat att man börjat använda mycket krossat foder numera. Varför gör man det, är det bättre tycker ni eller?
Jag har alltid på inpräntat i mig att krossfoder är till för hästar med dåliga munnat, men så verkar det inte vara numera. Krossfoder har ju en sämre hållbarhet, det är ju egentligen en färskvara kan man säga. Att man då går och köper 30 kg krossfoder på tex Granngårn, ett foder som med stor sannolikhet inte kommer att behålla sitt näringsvärde under hela utfodringstiden.
Vad tycker ni själva om kross och okrossat? Får jag höra lite vinklingar, utan att man måste slå ner på varann.
Jag har alltid på inpräntat i mig att krossfoder är till för hästar med dåliga munnat, men så verkar det inte vara numera. Krossfoder har ju en sämre hållbarhet, det är ju egentligen en färskvara kan man säga. Att man då går och köper 30 kg krossfoder på tex Granngårn, ett foder som med stor sannolikhet inte kommer att behålla sitt näringsvärde under hela utfodringstiden.
Vad tycker ni själva om kross och okrossat? Får jag höra lite vinklingar, utan att man måste slå ner på varann.