Tjatter Positiva tråden

Min lokala matbutik har bytt ut plastpåsarna vid frukt och grönt till pappers- eller nätkassar 👏
Kan inte riktigt säga om plastpåsarna vid frukt och grönt är borta på "mitt" Willys, men när de började kosta fanns alternativet papperspåsar där också. Sedan har jag köpt nätkassar, så de använder jag när jag kommer ihåg att ta med dem. Vilket är oftast, men ibland glömmer man ju....
 
Min lokala matbutik har bytt ut plastpåsarna vid frukt och grönt till pappers- eller nätkassar 👏
Här har Ica bytt ut dem (nåväl, nästan - just nu finns både och. Men de är nog på väg, och fryspåsarna är borta.) mot de papperspåsar som hushållen kan hämta för matavfall/kompost. Men hey, alla sätt är bra!
 
Jag har ett par trådlösa lurar till mobilen, och de verkar helt ok i ljudet och känns bekväma! Visst, lite plastiga och lätta men för det jag betalade (350 spänn på rea) kan jag leva med det. Yay! Har behövt ett par i evigheter, kontakten i mobilen är helt slut..
 
Två timmar senare: ok, vi känner oss uppfriskade nu, det behövde kanske inte komma hela månadens nederbörd på en eftermiddag?! Hästarnas hage + innergården har fått små insjöar. Och SMHIs prognos på noll millimeter idag var inte helt inom felmarginalen.
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

Allmänt, Fritid, Barn

  • Dejtingtråden nr 30!

Hund, Katt, Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp